Aanmelden voor klas 2 of hoger

Arc

Zit je al op een middelbare school, maar wil je toch bij ons op school komen, dan kan dat. We noemen dat ‘zij-instroom’, omdat je van een andere middelbare school naar die van ons wilt komen. Hieronder kun je lezen hoe dat precies werkt, want het gaat anders dan voor leerlingen uit groep 8.

Aanmelden voor het nieuwe schooljaar? Lees dit eerst:
Wil je bij ons in het nieuwe schooljaar starten, dan moeten we je helaas eerst op een wachtlijst zetten. We moeten namelijk eerst onze eigen leerlingen een plaatsje geven en daarna weten we pas of er nog plek is voor leerlingen van andere scholen. Dat weten we dus pas in de allerlaatste schoolweek.

Als er plek is, dan nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek met jou en je ouders. Ook vragen we de school waar je nu nog leerling bent om informatie.

Wil je je aanmelden voor 4 havo, lees dan hier de specifieke informatie en voorwaarden.

Aanmelden tijdens het schooljaar? Lees dit eerst:
Wil je halverwege het schooljaar bij ons op school komen, dan weten we meteen of er een plekje voor je is. Als dat zo is, willen we graag een gesprek met jou en je ouders. Ook vragen we informatie aan je huidige middelbare school. Op basis daarvan beslissen we dan of je bij ons op school kunt komen en per wanneer dat kan.

Digitaal aanmeldingsformulier
Als je je wilt aanmelden, vraag dan aan (een van) je ouders of zij het digitale aanmeldingsformulier willen invullen, of doe het samen. Bij de bevestiging (die automatisch wordt verzonden na het invullen en opsturen) moet een duidelijke scan (.jpg of .pdf bestand) van het laatste rapport/cijferoverzicht moet worden toegevoegd.

Meer weten? Neem dan contact op met: