Informatie over de reünie

Arc

Het is zover: de reünie van 6 april 2019 staat voor de deur. Hieronder vind je de belangrijkste informatie over je bezoek aan je oude school en/of werkplek.

Parkeren:
Als oud-leerling weet je dat misschien niet, maar parkeren is niet makkelijk rondom de school. Je kunt in ieder geval terecht op het parkeerterrein van Sonos, aan de Schuttersweg 10. Ook rondom de school kunnen wel wat auto’s staan, maar let goed op of je betaald staat.

Betalen:
Het kan zijn dat je de €10 voor de hapjes en drankjes nog niet hebt kunnen betalen. Geen probleem! Morgen kun je contant betalen of via een Tikkie. Bij de bar kun je ook pinnen, voor als je consumptiebonnen op zijn.

Programma:
Wil je alvast weten in welk lokaal je moet zijn of welke (oud-)docenten een gastles komen verzorgen? Kijk dan in het programmaboekje.
Je kunt inschrijven vanaf 13.00 uur, het programma begint om 14.00 uur.

Al heb je aangegeven niet naar de lezing te gaan, je bent natuurlijk alvast welkom om in een van de lokalen of buiten je oud-klasgenoten te spreken.

Niet aangemeld:
Heb je je niet aangemeld, maar kun en wil je toch nog komen? Doe dat dan vooral. Ter plekke kun je je inschrijven, afrekenen en allemaal leuke herinneringen ophalen. (En je moet minimaal 5 jaar wachten op je volgende kans.)

Tot morgen!