Terugkijken: Open Huis 2021

Arc

In februari 2021 hebben we onze school online laten zien. Hieronder staan fragmenten uit die uitzendingen.

fragmenten over onze school

De presentatoren Danique en Sophie vertellen eerst wat ze je allemaal over onze school laten zien. Daarna gaan ze op bezoek bij Bart de conciërge en Natasja van de leerlingenbalie. Wat doen zij voor je als je op het Roland Holst zit?

Sophie beantwoordt de vragen die gesteld zijn door de kijkers. Misschien zit jouw vraag er ook wel bij? En anders beantwoorden we hier nog meer vragen.

Danique neemt je mee naar de zolder van ons gebouw De Schutter. Daar mag hij eigenlijk helemaal niet komen! Hij vertelt je alles over deze geheime plek.

fragmenten over regulier

Danique en Sophie nemen je mee naar een scheikundeproef bij docent natuur- en scheikunde Lars. En onderweg laten ze je meteen wat van de school zien.

Danique en Sophie krijgen Floor en Ruben op bezoek. Floor zit in 1 vwo en Ruben is haar docent aardrijkskunde en mentor en coach. Zij vertellen over hoe het is om leerling op regulier te zijn. Daarna gaat Danique op zoek naar een broodje in de kantine.

Fragmenten over QUEST ’21

Anemoon en Annabelle zijn leerlingen in 2 QUEST en zij vertellen je hoe het is om leerling bij QUEST te zijn.

Danique en Sophie ontvangen Barry Roest. Hij is de afdelingsleider van QUEST ’21. Bij QUEST ’21 mag je deels zelf kiezen wat je wilt leren. Hij vertelt hoe dat kiezen in zijn werk gaat. Dat gaat namelijk net even anders dan op andere scholen en bij onze andere onderwijsvormen.

Wil je weten of QUEST ’21 bij je past? Danique en Sophie stellen je een paar vragen, zodat je dat zelf kunt bepalen. Maar eerst laten we je een paar werkstukken zien waarmee QUEST-leerlingen hebben laten zien dat ze hun leerdoel hebben behaald.

In de uitzending zijn er verschillende vragen gesteld door de kijkers. Die worden door Sophie beantwoord. Heb jij een andere vraag? Dan kun je een Meet&Greet aanvragen om je vraag te stellen. Of een appje sturen, dat kan ook.