U-talent op het Roland Holst

Arc

Wat is U-talent?

Het A. Roland Holst College is als Connectieschool aangesloten bij U-talent. Dat is een samenwerkingsverband met de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht en partnerscholen in de regio.

Binnen dit samenwerkingsverband heb je op het Roland Holst de mogelijkheid om deel te nemen aan het U-talentprogramma, al vanaf de eerste klas. Je kunt (op locatie in Utrecht) deelnemen aan diverse activiteiten, zoals excursies en masterclasses. Zo ontdek je wat er komt kijken bij het doen van onderzoek en verdiep je je in allerlei alfa-gamma- en bèta-onderwerpen. Je krijgt ook een inkijkje in de verschillende studierichtingen die je kunt kiezen na de middelbare school. Hierdoor bereid je je ook nog eens optimaal voor op het hoger onderwijs.

De activiteiten zijn voor klas 1 t/m 6 en voor alle leerlingen die extra uitdaging zoeken, een grote interesse hebben in een bepaald onderwerp en nieuwsgierig zijn naar studeren op een Hogeschool of Universiteit.

Weet je nog niet wat je wilt doen? Ook dan heeft U-talent aanbod! Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de website, www.u-talent.nl, of stuur een e-mail naar Gavin Jansen (gjansen@gsf.nl).