Voorlichtingsavond Talent

Arc

Uitnodiging : Webinar voorlichtingsavond TalentARHC 

Zoals u weet, kon onze voorlichtingsavond over Talent van 22 oktober jl. helaas niet doorgaan. Daarom hebben we op woensdag 11 november aanstaande van 19.30 tot 21.00 uur een webinar georganiseerd. Hier zullen de coördinatoren van Talent online uitleg geven over ons onderwijs en uw vragen daarover beantwoorden.

Om u een zo goed mogelijk beeld te kunnen geven van Talent, hebben wij ook een film gemaakt. Deze film kunt u op 2 en 3 november tussen 19.00 en 21.00 uur hier bekijken

Mocht u naar aanleiding van deze film en onze brochure al vragen hebben voor het webinar, dan kunt u deze na afloop van de film via deze link aan ons doorgeven. Dit helpt ons om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Om deel te nemen aan ons webinar, verzoeken uw u om u aan te melden via deze link

Wij hopen u op 11 november online te zien bij ons webinar!

TalentARHC is een zes jaar durende onderwijsstroom die speciaal is ontwikkeld voor hoogbegaafde kinderen. Deze onderwijsstroom kenmerkt zich door specifieke uitdagende didactische keuzes, een aangepast curriculum en een grote interactie tussen de vaklessen en het mentoraat. De mentoren begeleiden de leerlingen in de ontwikkelstappen die zij kunnen en willen maken op onze school, zodat zij ons onderwijs beter leren gebruiken voor hun persoonlijke vorming. 

Meer informatie over TalentARHC vindt u hier.

Uiteraard zijn onze talent coördinatoren bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen: 

Lotte Tiesing en/of Bart Smoors. 
Per telefoon: 035 7900800 
Per e-mail: ARHC-Talent@gsf.nl 

Overige belangrijke data: 

Open avonden van het ARHC: 14 en 15 januari 2021 

Algemene voorlichtingsavond: 6 januari 20201

Start intake Talent: 1 december 2020