Voorlichtingsavond Talent

Arc

Uitnodiging : 22 oktober 2020 Voorlichtingsavond TalentARHC 

DEZE VOORLICHTINGSAVOND IS UITGESTELD. ZODRA ER EEN NIEUWE DATUM BEKEND IS, ZULLEN WIJ DE INSCHRIJVING WEER OPENEN.

TalentARHC is een zes jaar durende onderwijsstroom die speciaal is ontwikkeld voor hoogbegaafde kinderen. Deze onderwijsstroom kenmerkt zich door specifieke uitdagende didactische keuzes, een aangepast curriculum en een grote interactie tussen de vaklessen en het mentoraat. De mentoren begeleiden de leerlingen in de ontwikkelstappen die zij kunnen en willen maken op onze school, zodat zij ons onderwijs beter leren gebruiken voor hun persoonlijke vorming. 

Om het een en ander nog duidelijker te maken hebben we een film gemaakt. Deze is te zien met ingang van 19 oktober door onze pagina op de website te bezoeken.

Graag willen wij u op (uitgesteld, nieuwe datum nog niet bekend) uitnodigen voor een voorlichting over TalentARHC. Er zijn dan twee korte bijeenkomsten, waarbij Bart Smoors toelichting geeft op vragen die er spelen, bijvoorbeeld naar aanleiding van de film. In verband met COVID-19 is het aantal plaatsen voor deze avond beperkt. We willen u daarom vragen aan te melden voor een tijdslot door gebruik te maken van de inschrijflink (zodra een nieuwe datum bekend, openen wij deze weer). De tijdsloten staan hieronder vermeld: 

– 19.00-20.00 uur 
– 20.30-21.30 uur 

Helaas is het niet mogelijk, vanwege de coronamaatregelen, om met twee ouders onze voorlichtingsavond te bezoeken. 

Voor meer informatie over TalentARHC kunt u terecht op onze website. Vanaf 19 oktober aanstaande kunt u hier ook de voorlichtingsfilm over TalentARHC bekijken. Daarnaast treft u daar vanaf 9 oktober aanstaande de nieuwe brochure aan.

Uiteraard zijn onze talent coördinatoren bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen: 

Lotte Tiesing en/of Bart Smoors. 
Per telefoon: 035 7900800 
Per e-mail: ARHC-Talent@gsf.nl 

Overige belangrijke data: 

Open avonden van het ARHC: 14 en 15 januari 2020 

Algemene voorlichtingsavond: 6 januari 2020 

Start intake Talent: 1 december 2020 

De voorlichtingsavond Talent vindt plaats op onderstaand adres: 

A.Roland Holst College 
Schuttersweg 26 
1217 PZ Hilversum