Huizermaat excellente school vmbo, havo en vwo!

25 januari 2018
Arc

Huizermaat heeft het predicaat ‘excellent’ voor vmbo, havo en vwo ontvangen.

Dit filmpje van de Inspectie laat vanaf 1.58 minuut zien dat Huizermaat dit predicaat ontving uit handen van Monique Vogelzang, Inspecteur-generaal van het Onderwijs.

Fusie Weesp met Amsterdam: aanmeldingsprocedure Vechtstede College en Casparus College blijft hetzelfde

De fusie van Weesp met Amsterdam heeft geen gevolgen voor de aanmeldingsprocedure voor leerlingen van het Vechtstede College en het Casparus College. De gemeenteraad van Weesp heeft besloten om op termijn te fuseren met Amsterdam. De afgelopen maanden heeft de gemeenteraad zich gebogen over de argumenten […]

Mark de Haas tijdelijk voorzitter College van Bestuur GSF

Momenteel loopt de procedure voor een voorzitter van het College van Bestuur van de Gooise Scholen Federatie (GSF). Het is de bedoeling bij het nieuwe schooljaar van start te gaan met een nieuwe voorzitter. Omdat Kees Elsinga per 23 april 2018 begint in zijn nieuwe […]

De GSF zoekt een voorzitter college van bestuur

De Gooise Scholen Federatie zoekt een voorzitter college van bestuur die de ontwikkeling (evolutie) van de Gooise Scholen Federatie verder vormgeeft. Functieomschrijving Bij de gezochte voorzitter is: het vertrouwen in het vakmanschap van zijn collega’s vanzelfsprekend; het plezier in het belangenspel tussen partijen zichtbaar; de […]