De GSF zoekt een voorzitter college van bestuur

19 februari 2018
Arc

De Gooise Scholen Federatie zoekt een voorzitter college van bestuur die de ontwikkeling (evolutie) van de Gooise Scholen Federatie verder vormgeeft.

Functieomschrijving

Bij de gezochte voorzitter is:

  • het vertrouwen in het vakmanschap van zijn collega’s vanzelfsprekend;
  • het plezier in het belangenspel tussen partijen zichtbaar;
  • de durf aanwezig om goed onderwijs voor alle leerlingen te realiseren.

De voorzitter college van bestuur geeft collegiaal leiding aan het tweehoofdig college van bestuur (voorzitter en lid), treedt op als gezaghebbend extern boegbeeld en is een verbindend intern leider, die in samenwerking met zijn collega-bestuurder, de schoolleiders en de hoofden van dienst de strategische doelen van de organisatie realiseert.

De voorzitter college van bestuur heeft in het bijzonder de volgende portefeuilles:

  • strategisch beleid;
  • onderwijsbeleid;
  • personeelsbeleid;
  • externe representatie.

Voor meer informatie kunt u kijken op: https://www.vbent.org/wp-content/uploads/2018/01/20170541NO01c-profielschets-voorzitter-CvB-GSF.pdf.

Fusie Weesp met Amsterdam: aanmeldingsprocedure Vechtstede College en Casparus College blijft hetzelfde

De fusie van Weesp met Amsterdam heeft geen gevolgen voor de aanmeldingsprocedure voor leerlingen van het Vechtstede College en het Casparus College. De gemeenteraad van Weesp heeft besloten om op termijn te fuseren met Amsterdam. De afgelopen maanden heeft de gemeenteraad zich gebogen over de argumenten […]

Mark de Haas tijdelijk voorzitter College van Bestuur GSF

Momenteel loopt de procedure voor een voorzitter van het College van Bestuur van de Gooise Scholen Federatie (GSF). Het is de bedoeling bij het nieuwe schooljaar van start te gaan met een nieuwe voorzitter. Omdat Kees Elsinga per 23 april 2018 begint in zijn nieuwe […]

De GSF zoekt een voorzitter college van bestuur

De Gooise Scholen Federatie zoekt een voorzitter college van bestuur die de ontwikkeling (evolutie) van de Gooise Scholen Federatie verder vormgeeft. Functieomschrijving Bij de gezochte voorzitter is: het vertrouwen in het vakmanschap van zijn collega’s vanzelfsprekend; het plezier in het belangenspel tussen partijen zichtbaar; de […]