De GSF zoekt een voorzitter college van bestuur

19 februari 2018
Arc

De Gooise Scholen Federatie zoekt een voorzitter college van bestuur die de ontwikkeling (evolutie) van de Gooise Scholen Federatie verder vormgeeft.

Functieomschrijving

Bij de gezochte voorzitter is:

  • het vertrouwen in het vakmanschap van zijn collega’s vanzelfsprekend;
  • het plezier in het belangenspel tussen partijen zichtbaar;
  • de durf aanwezig om goed onderwijs voor alle leerlingen te realiseren.

De voorzitter college van bestuur geeft collegiaal leiding aan het tweehoofdig college van bestuur (voorzitter en lid), treedt op als gezaghebbend extern boegbeeld en is een verbindend intern leider, die in samenwerking met zijn collega-bestuurder, de schoolleiders en de hoofden van dienst de strategische doelen van de organisatie realiseert.

De voorzitter college van bestuur heeft in het bijzonder de volgende portefeuilles:

  • strategisch beleid;
  • onderwijsbeleid;
  • personeelsbeleid;
  • externe representatie.

Voor meer informatie kunt u kijken op: https://www.vbent.org/wp-content/uploads/2018/01/20170541NO01c-profielschets-voorzitter-CvB-GSF.pdf.

Annet Kil per 1 september 2018 voorzitter van de Gooise Scholen Federatie

Annet Kil per 1 september 2018 voorzitter van de Gooise Scholen Federatie

De Raad van Toezicht van de Gooise Scholen Federatie (GSF) heeft mevrouw A. Kil-Albersen (Annet) benoemd als voorzitter van het College van Bestuur. Met ingang van 1 september 2018 vormt zij samen met Tijmen Smit het bestuur van de scholengroep. Annet Kil is haar loopbaan […]

Ajolt Elsakkers vertrekt bij Goois Lyceum

Ajolt Elsakkers zal met ingang van 1 oktober 2018 het Goois Lyceum verlaten. Hij wordt rector op het Sint-Maartenscollege in Voorburg.  Het bestuur van de Gooise Scholen Federatie betreurt het vertrek van Elsakkers, maar respecteert zijn keuze voor een functie dichter bij zijn woonplaats.   […]

Tijmen Smit benoemd tot bestuurder bij de Gooise Scholen Federatie

Tijmen Smit benoemd tot bestuurder bij de Gooise Scholen Federatie

Bussum, 26 juni 2018 – De Raad van Toezicht van de Gooise Scholen Federatie (GSF) heeft de heer T.W. Smit (Tijmen) benoemd als lid van het College van Bestuur. Hij was vanaf maart 2018 al interim bestuurder en is nu vast benoemd in de functie. […]