Mark de Haas tijdelijk voorzitter College van Bestuur GSF

19 maart 2018
Arc

Momenteel loopt de procedure voor een voorzitter van het College van Bestuur van de Gooise Scholen Federatie (GSF). Het is de bedoeling bij het nieuwe schooljaar van start te gaan met een nieuwe voorzitter. Omdat Kees Elsinga per 23 april 2018 begint in zijn nieuwe baan, moeten we een periode van vier maanden overbruggen.

Mark de Haas, die tot voor kort medebestuurder was bij de GSF, zal van 23 april tot 1 september 2018 als interim-voorzitter optreden. Hij is natuurlijk als geen ander bekend met de GSF en is daarom bij uitstek geschikt om deze taak op zich te nemen.

De interim-voorzitter zal zich met name bezighouden met de intern gerichte voorzitterstaken en de daarbij horende portefeuilles strategisch beleid, onderwijs, personeel en communicatie. Voor de externe portefeuilles van Kees zal vanuit de interne organisatie voor vervanging worden gezorgd.

Met de keuze voor Mark denkt de Raad van Toezicht de stabiliteit en continuïteit binnen de GSF en binnen het College van Bestuur optimaal geborgd te hebben.

 

Annet Kil per 1 september 2018 voorzitter van de Gooise Scholen Federatie

Annet Kil per 1 september 2018 voorzitter van de Gooise Scholen Federatie

De Raad van Toezicht van de Gooise Scholen Federatie (GSF) heeft mevrouw A. Kil-Albersen (Annet) benoemd als voorzitter van het College van Bestuur. Met ingang van 1 september 2018 vormt zij samen met Tijmen Smit het bestuur van de scholengroep. Annet Kil is haar loopbaan […]

Ajolt Elsakkers vertrekt bij Goois Lyceum

Ajolt Elsakkers zal met ingang van 1 oktober 2018 het Goois Lyceum verlaten. Hij wordt rector op het Sint-Maartenscollege in Voorburg. ┬áHet bestuur van de Gooise Scholen Federatie betreurt het vertrek van Elsakkers, maar respecteert zijn keuze voor een functie dichter bij zijn woonplaats.   […]

Tijmen Smit benoemd tot bestuurder bij de Gooise Scholen Federatie

Tijmen Smit benoemd tot bestuurder bij de Gooise Scholen Federatie

Bussum, 26 juni 2018 – De Raad van Toezicht van de Gooise Scholen Federatie (GSF) heeft de heer T.W. Smit (Tijmen) benoemd als lid van het College van Bestuur. Hij was vanaf maart 2018 al interim bestuurder en is nu vast benoemd in de functie. […]