Mark de Haas tijdelijk voorzitter College van Bestuur GSF

19 maart 2018
Arc

Momenteel loopt de procedure voor een voorzitter van het College van Bestuur van de Gooise Scholen Federatie (GSF). Het is de bedoeling bij het nieuwe schooljaar van start te gaan met een nieuwe voorzitter. Omdat Kees Elsinga per 23 april 2018 begint in zijn nieuwe baan, moeten we een periode van vier maanden overbruggen.

Mark de Haas, die tot voor kort medebestuurder was bij de GSF, zal van 23 april tot 1 september 2018 als interim-voorzitter optreden. Hij is natuurlijk als geen ander bekend met de GSF en is daarom bij uitstek geschikt om deze taak op zich te nemen.

De interim-voorzitter zal zich met name bezighouden met de intern gerichte voorzitterstaken en de daarbij horende portefeuilles strategisch beleid, onderwijs, personeel en communicatie. Voor de externe portefeuilles van Kees zal vanuit de interne organisatie voor vervanging worden gezorgd.

Met de keuze voor Mark denkt de Raad van Toezicht de stabiliteit en continuïteit binnen de GSF en binnen het College van Bestuur optimaal geborgd te hebben.

 

Fusie Weesp met Amsterdam: aanmeldingsprocedure Vechtstede College en Casparus College blijft hetzelfde

De fusie van Weesp met Amsterdam heeft geen gevolgen voor de aanmeldingsprocedure voor leerlingen van het Vechtstede College en het Casparus College. De gemeenteraad van Weesp heeft besloten om op termijn te fuseren met Amsterdam. De afgelopen maanden heeft de gemeenteraad zich gebogen over de argumenten […]

Mark de Haas tijdelijk voorzitter College van Bestuur GSF

Momenteel loopt de procedure voor een voorzitter van het College van Bestuur van de Gooise Scholen Federatie (GSF). Het is de bedoeling bij het nieuwe schooljaar van start te gaan met een nieuwe voorzitter. Omdat Kees Elsinga per 23 april 2018 begint in zijn nieuwe […]

De GSF zoekt een voorzitter college van bestuur

De Gooise Scholen Federatie zoekt een voorzitter college van bestuur die de ontwikkeling (evolutie) van de Gooise Scholen Federatie verder vormgeeft. Functieomschrijving Bij de gezochte voorzitter is: het vertrouwen in het vakmanschap van zijn collega’s vanzelfsprekend; het plezier in het belangenspel tussen partijen zichtbaar; de […]