Annet Kil per 1 september 2018 voorzitter van de Gooise Scholen Federatie

16 juli 2018
Arc
Annet Kil per 1 september 2018 voorzitter van de Gooise Scholen Federatie

De Raad van Toezicht van de Gooise Scholen Federatie (GSF) heeft mevrouw A. Kil-Albersen (Annet) benoemd als voorzitter van het College van Bestuur. Met ingang van 1 september 2018 vormt zij samen met Tijmen Smit het bestuur van de scholengroep.

Annet Kil is haar loopbaan als docent Nederlands in het voortgezet onderwijs in Dedemsvaart begonnen. Zo’n 18 jaar geleden zette ze de stap naar het nationale speelveld als voorzitter van de Stichting Beroepskwaliteit Leraren vanuit de behoefte om bij te dragen aan het organiseren van een zelfverantwoordelijke professionele beroepsgroep van werkenden in het onderwijs. De laatste jaren was Annet Kil als directeur van de Onderwijscoöperatie actief met thema’s die ook goed aansluiten bij haar taken als voorzitter van het College van Bestuur, zoals strategisch beleid, personeel, communicatie en kwaliteit van onderwijs.  

Annet Kil: “Ik heb de GSF leren kennen als een organisatie die is wat ze zegt te zijn:  ambitieus en betrokken. Een professionele leergemeenschap waar met en van elkaar wordt geleerd en de kwaliteit hoog is. Ik ben dankbaar voor het in mij gestelde vertrouwen maar vind het vooral eervol om mee te mogen gaan werken aan uitdagend,  betekenisvol en toekomstgericht onderwijs voor alle aan ons toevertrouwde leerlingen. Ik zie uit naar mijn eerste schooldag bij de GSF!”

De Gooise Scholen Federatie is verheugd over de komst van Annet Kil. In haar vindt de GSF een ervaren en betrokken bestuurder die de ambities van de organisatie de komende periode zal helpen waar te maken. Brede ontwikkeling, hoge onderwijskwaliteit en maatschappelijke binding passen uitstekend bij het profiel van Annet Kil.

Met de benoeming van Annet Kil en de recente benoeming van Tijmen Smit is de samenstelling van het bestuur van de Gooise Scholen Federatie rond. De Raad van Toezicht van de Gooise Scholen Federatie denkt dat Annet Kil met haar lange ervaring in het onderwijs, haar grote kennis van onderwijsbeleid en professionalisering, alsmede haar inspirerende innovatiekracht een grote aanwinst betekent voor de Federatie.

NIEUWE RECTOR VOOR GOOIS LYCEUM

NIEUWE RECTOR VOOR GOOIS LYCEUM

Bussum, 2 november 2018 – Het College van Bestuur van de Gooise Scholen Federatie heeft Miriam Watts-Jones met ingang van 1 januari 2019 benoemd tot rector van het Goois Lyceum in Bussum. Zij volgt Ajolt Elsakkers op, die eind september afscheid heeft genomen en rector […]

Annet Kil per 1 september 2018 voorzitter van de Gooise Scholen Federatie

Annet Kil per 1 september 2018 voorzitter van de Gooise Scholen Federatie

De Raad van Toezicht van de Gooise Scholen Federatie (GSF) heeft mevrouw A. Kil-Albersen (Annet) benoemd als voorzitter van het College van Bestuur. Met ingang van 1 september 2018 vormt zij samen met Tijmen Smit het bestuur van de scholengroep. Annet Kil is haar loopbaan […]

Tijmen Smit benoemd tot bestuurder bij de Gooise Scholen Federatie

Tijmen Smit benoemd tot bestuurder bij de Gooise Scholen Federatie

Bussum, 26 juni 2018 – De Raad van Toezicht van de Gooise Scholen Federatie (GSF) heeft de heer T.W. Smit (Tijmen) benoemd als lid van het College van Bestuur. Hij was vanaf maart 2018 al interim bestuurder en is nu vast benoemd in de functie. […]