Roland Holst College start komend schooljaar met Talent

16 april 2019
Arc
Roland Holst College start komend schooljaar met Talent

TalentARHC is een onderwijsstroom die speciaal in het leven is geroepen voor hoogbegaafde leerlingen. Het onderwijs kenmerkt zich door een speciale didactiek en een grote interactie tussen vaklessen en mentoraat.

Belangrijk in ons onderwijs TalentARHC is dat het zich richt op cognitieve uitdaging, het versterken van executieve functies en vaardigheden. Daarnaast bieden wij een omgeving waar de leerling zijn identiteit zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen.

In schooljaar 2010/2011 is TalentHZM gestart op de Huizermaat, ook behorend tot de Gooise Scholen Federatie. Talent heeft zich daar in de jaren ontwikkeld tot een zeer succesvol onderwijsconcept. De start en de vormgeving van het TalentARHC in Hilversum zal dan ook door experts van de Huizermaat ondersteund en begeleid worden.

We zijn blij met de ontwikkeling dat wij nu ook in Hilversum passend onderwijs voor hoogbegaafde leerlingen kunnen aanbieden.

Voor meer informatie kunt u mailen naar arhc-talent@gsf.nl

nieuwe directeur bij College De Brink

nieuwe directeur bij College De Brink

Het College van Bestuur van de Gooise Scholen Federatie (GSF) heeft Eric van ‘t Zelfde met ingang van 1 augustus 2019 benoemd tot directeur van College De Brink. Hij volgt Raymond Kok op die, na 40 jaar verbonden te zijn geweest aan College De Brink, […]

René Karman nieuwe rector bij A. Roland Holst College

René Karman nieuwe rector bij A. Roland Holst College

Het College van Bestuur van de Gooise Scholen Federatie (GSF) heeft René Karman met ingang van 1 augustus 2019 benoemd tot rector van het Adriaan Roland Holst College (ARHC) te Hilversum. Hij volgt Angela Koot op die, na 4 jaar verbonden te zijn geweest aan […]

Roland Holst College start komend schooljaar met Talent

Roland Holst College start komend schooljaar met Talent

TalentARHC is een onderwijsstroom die speciaal in het leven is geroepen voor hoogbegaafde leerlingen. Het onderwijs kenmerkt zich door een speciale didactiek en een grote interactie tussen vaklessen en mentoraat. Belangrijk in ons onderwijs TalentARHC is dat het zich richt op cognitieve uitdaging, het versterken van executieve […]