Nieuwe directeur bij Gooise Praktijkschool

26 juni 2019
Arc
Nieuwe directeur bij Gooise Praktijkschool

Het College van Bestuur van de Gooise Scholen Federatie (GSF) heeft Lars Bremekamp met ingang van 1 augustus 2019 benoemd tot directeur van de Gooise Praktijkschool. Hij volgt Marieke Sumter op. Zij koos ervoor een loopbaanstap te zetten binnen de Gooise Scholen Federatie (GSF) waartoe ook de GPS behoort.

Wij zijn verheugd met de komst van Lars Bremekamp naar de GPS en hebben er het volste vertrouwen in dat Lars met al wat hij meebrengt de belofte aan onze leerlingen zal realiseren.

Nieuwe directeur bij Gooise Praktijkschool

Nieuwe directeur bij Gooise Praktijkschool

Het College van Bestuur van de Gooise Scholen Federatie (GSF) heeft Lars Bremekamp met ingang van 1 augustus 2019 benoemd tot directeur van de Gooise Praktijkschool. Hij volgt Marieke Sumter op. Zij koos ervoor een loopbaanstap te zetten binnen de Gooise Scholen Federatie (GSF) waartoe […]

nieuwe directeur bij College De Brink

nieuwe directeur bij College De Brink

Het College van Bestuur van de Gooise Scholen Federatie (GSF) heeft Eric van ‘t Zelfde met ingang van 1 augustus 2019 benoemd tot directeur van College De Brink. Hij volgt Raymond Kok op die, na 40 jaar verbonden te zijn geweest aan College De Brink, […]

René Karman nieuwe rector bij A. Roland Holst College

René Karman nieuwe rector bij A. Roland Holst College

Het College van Bestuur van de Gooise Scholen Federatie (GSF) heeft René Karman met ingang van 1 augustus 2019 benoemd tot rector van het Adriaan Roland Holst College (ARHC) te Hilversum. Hij volgt Angela Koot op die, na 4 jaar verbonden te zijn geweest aan […]