Voorlichtingsavonden en open dag

Arc

Ons onderwijs in de praktijk ervaren?

Donderdag 13 januari 2022, (online*) voorlichtingsavond algemeen 19.00 – 20.30u
Vrijdag 21 januari 2022, (online*) OPEN DAG! 15.00 -19.00u
Donderdag 3 februari 2022, (online*) voorlichtingsavond GSF Junior Mavo en Sportklas 19.00 – 20.30u

*afhankelijk van de Corona maatregelen

U kunt ook op onze homepagina kijken naar onze promotiefilm, zodat u een beeld krijgt van onze school. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u ons mailen: info-cc@gsf.nl

Aanmelden voor leerjaar 1 voor het schooljaar 2022-2023  kan – tijdens de aanmeldperiode in maart 2022* – via ons (digitale) aanmeldformulier KLIK HIER!

*u mag uw zoon/dochter uiteraard ook eerder aanmelden!

 welkom | De Mheen

 

Toekomstgericht leren

Op het Casparus College staat het leren in het teken van de toekomst. Met uitdagend, betekenisvol en praktijkgericht onderwijs leiden wij leerlingen op tot competente arbeidskrachten: goed voorbereid op het vervolgonderwijs, de arbeidsmarkt en zelfstandig functioneren in de maatschappij. Op deze manier halen wij het beste uit leerlingen!

Meteen de praktijk in

Op onze school besteden we veel aandacht aan het toepassen van nieuwe kennis en vaardigheden in verschillende situaties. Al vanaf het eerste jaar hebben leerlingen meerdere uren per week praktijkles. We dagen leerlingen uit om zoveel mogelijk van wat ze op school leren, in de praktijk te brengen. Tijdens stages, maar ook thuis of tijdens een bijbaantje.

Betrokken ouders

Ook ouders nodigen we uit om zoveel mogelijk betrokken te zijn bij ons onderwijs. We vragen ouders om met hun zoon/dochter in gesprek te blijven over loopbaanwensen en -kansen. Dit kan zowel thuis aan de keukentafel als op ouderavonden en tijdens portfolio-avonden.