Voorlichtingsavond en open dag

Arc

Toekomstgericht leren

Op het Casparus College staat het leren in het teken van de toekomst. Met uitdagend, betekenisvol en praktijkgericht onderwijs leiden wij leerlingen op tot competente arbeidskrachten: goed voorbereid op het vervolgonderwijs, de arbeidsmarkt en zelfstandig functioneren in de maatschappij. Op deze manier halen wij het beste uit leerlingen!

 

Meteen de praktijk in

Op onze school besteden we veel aandacht aan het toepassen van nieuwe kennis en vaardigheden in verschillende situaties. Al vanaf het eerste jaar hebben leerlingen meerdere uren per week praktijkles. We dagen leerlingen uit om zoveel mogelijk van wat ze op school leren, in de praktijk te brengen. Tijdens stages, maar ook thuis of tijdens een bijbaantje.

 

Betrokken ouders

Ook ouders nodigen we uit om zoveel mogelijk betrokken te zijn bij ons onderwijs. We vragen ouders om met hun zoon/dochter in gesprek te blijven over loopbaanwensen en -kansen. Dit kan zowel thuis aan de keukentafel als op ouderavonden en tijdens portfolio-avonden.

Ons onderwijs in de praktijk ervaren? Kom dan naar onze open dag of informatieavond.

Donderdag 29 november 2018  

Algemene voorlichtingsavond voor ouders

Aanvang 19.00 tot 20.30 uur.

 

Vrijdag 18 januari 2019 OPEN DAG CASPARUS COLLEGE

Tijdens deze middag & avond krijgt u uitleg over onze manier van lesgeven en over de vele mogelijkheden die onze school biedt.

De open dag is van 15.00 tot 20.00 uur.

Donderdag 31 januari 2019 Extra informatieavond

Op deze avond kunt u de vragen stellen die er nog zijn over starten in de brugklas, sportklas en Junior Mavo.

Deze avond is van 19.00 tot 20.30 uur.