Opleidingsschool

Arc

Het Casparus College is een geaccrediteerde opleidingsschool (NVAO), heeft een samenwerkingsovereenkomst met de Hogeschool van Amsterdam (O&O) en een Keurmerkschool binnen het Platform vo-mbo Utrecht. We nemen deel aan het traject van de Academische Opleidingsschool Het Utrechts Model(AOS-HUM).

Wat kan het Casparus College jou bieden?

  • Een grote variatie aan uitdagende leerwerktaken.
  • Een breed aanbod van beroepsopleidingen in de domeinen Dienstverlening & Producten (Technologie & Design), Economie & Ondernemen en Zorg & Welzijn. Wij bieden zowel activerend, meer op coaching gericht onderwijs, als klassikaal, meer docentgestuurd onderwijs.
  • Kansen om mee te werken aan de ontwikkeling van optimale leerlingbegeleiding en vernieuwend onderwijs.
  • Volop ruimte om te voldoen aan onderzoeksopdrachten.
  • Een opleidingsplek die precies aansluit bij de eisen van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en Hogeschool Utrecht (HU).

 

Stagemogelijkheden

Het Casparus College biedt nogal wat stagemogelijkheden. Niet alleen leraren in opleiding van de reguliere lerarenopleiding komen werkplekleren op onze school. Ook studenten van de Hogescholen voor de Kunsten, de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en deeltijdstudenten lopen hun stage op het Casparus College.Daarnaast is het Casparus College een erkend leerbedrijf voor de mbo-opleidingen voor onderwijsassistenten en secretariële opleidingen.

 

Heb je interesse in een stageplaats op Casparus College? Mail dan je sollicitatie naar onze schoolopleiders dhr. Giesbergen,  rgiesbergen@gsf.nl of dhr. Prins,  pprins@gsf.nl