Nieuwe huisstijl!

13 december 2017
Arc

Alle scholen die behoren tot de Gooise Scholen Federatie hebben een een nieuw logo!

Het nieuwe logo heeft een gemeenschappelijke betekenis. Het ontwerp bevat de vertrouwde GSF-boog in een nieuw jasje. Acht bogen vormen samen een globe.

De acht bogen, allemaal verschillend van kleur en dikte stellen onze acht scholen voor: dit staat voor diversiteit in de federatie en maatwerk in onderwijs en begeleiding.

  • De boog staat voor de horizon: richting gevend en uitnodigend om de grenzen te verleggen.
  • De globe symboliseert dat wij onze leerlingen opleiden tot wereldburgers.
  • De acht kleuren van de scholen komen bij elkaar in het logo van de GSF en maken de verbinding zichtbaar.

Bij het nieuwe logo hoort natuurlijk ook een nieuwe frisse en moderne GSF-website. Tussen 1 december en 20 december zullen alle websites van de scholen ook vernieuwd zijn. Om een duidelijker onderscheid te maken tussen de werving van nieuwe leerlingen en informatie voor bestaande leerlingen zullen we voor de scholen gaan werken met twee aparte websites per school: één voor de werving en één voor onze eigen leerlingen en ouders.

De GSF krijgt met de nieuwe logo’s en websites de uitstraling die zij verdient: ambitieus, betrokken, dynamisch en professioneel!

 

 

 

Casparus College krijgt prijs voor gezonde kantine

di 17 apr 2018, 14:41 WEESP – In de kantine van het Casparus College zijn vooral veel lekkere, gezonde spullen te koop en water is altijd voorhanden bij het watertappunt. Dat werd vandaag beloond met de Zilveren Schoolkantine Schaal van het Voedingscentrum. De schaal krijgt een mooie […]

Nieuwe huisstijl!

Alle scholen die behoren tot de Gooise Scholen Federatie hebben een een nieuw logo! Het nieuwe logo heeft een gemeenschappelijke betekenis. Het ontwerp bevat de vertrouwde GSF-boog in een nieuw jasje. Acht bogen vormen samen een globe. De acht bogen, allemaal verschillend van kleur en […]