Beste ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen in groep 8,

Eén van de spannendste tijden van het jaar breekt aan: het kiezen van een middelbare school voor uw zoon/dochter. Dit is geen gemakkelijke keuze, daarom houden wij elk jaar een open middag, informatieavonden en worden er rondleidingen georganiseerd voor leerlingen van groep 8.

Zie hieronder de data voor het komende schooljaar.

OPEN DAG: vrijdag 20 januari 2023 van 15.00u tot 19.00u. 

Algemene voorlichtingsavond: do 12 januari 2023 van 19.00u tot 20.30u.

Voorlichtingsavond GSF Junior Mavo: do 2 februari 2023 ONLINE ! aanvang 19.00u

Voor nadere informatie kunt u ons maileninfo-cc@gsf.nl

Wilt u de filmpjes van onze school bekijken? Klik dan op onderstaande link:

FILMPJES

Een schattige staande lachende schooljongen met een rood haar, een  schooltas op zijn schouders en een voetbal in zijn hand. cartoon  illustratie. geïsoleerd op de witte achtergrond | Premium Vector

Toekomstgericht leren

Op het Casparus College staat het leren in het teken van de toekomst. Met uitdagend, betekenisvol en praktijkgericht onderwijs leiden wij leerlingen op tot competente arbeidskrachten: goed voorbereid op het vervolgonderwijs, de arbeidsmarkt en zelfstandig functioneren in de maatschappij. Op deze manier halen wij het beste uit leerlingen!

Meteen de praktijk in

Op onze school besteden we veel aandacht aan het toepassen van nieuwe kennis en vaardigheden in verschillende situaties. Al vanaf het eerste jaar hebben leerlingen meerdere uren per week praktijkles. We dagen leerlingen uit om zoveel mogelijk van wat ze op school leren, in de praktijk te brengen. Tijdens stages, maar ook thuis of tijdens een bijbaantje.

Betrokken ouders

Ook ouders nodigen we uit om zoveel mogelijk betrokken te zijn bij ons onderwijs. We vragen ouders om met hun zoon/dochter in gesprek te blijven over loopbaanwensen en -kansen. Dit kan zowel thuis aan de keukentafel als op ouderavonden en tijdens portfolio-avonden.