Opleidingsschool

Arc

College De Brink is een geaccrediteerde opleidingsschool (NVAO), heeft een samenwerkingsovereenkomst met de HvA (O&O), een Keurmerkschool binnen het Platform vo-mbo Utrecht.

We nemen deel aan het traject van de Academische Opleidingsschool Het Utrechts Model (AOS-HUM).

Wat kan College De Brink jou bieden?

  • Een grote variatie aan uitdagende leerwerktaken;
  • Het breedste aanbod van beroepsopleidingen in de domeinen Techniek, Media en Mens & Dienstverlenen in de regio. Zowel het meer op coaching gerichte, activerende onderwijs, waarbij de leerling centraal staat, als meer klassikaal, docent gestuurd onderwijs wordt op onze school aangeboden;
  • Kansen om mee te werken aan de ontwikkeling van een optimale leerlingbegeleiding en vernieuwend onderwijs;
  • Volop ruimte om te voldoen aan onderzoeksopdrachten;
  • Een opleidingsplek die precies aansluit bij de eisen van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en Hogeschool Utrecht (HU).

Stagemogelijkheden
College De Brink biedt nogal wat stagemogelijkheden. Niet alleen leraren in opleiding van de reguliere lerarenopleiding doen hun werkplekleren op onze school. Ook studenten van de Hogescholen voor de Kunsten, de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en deeltijdstudenten doen hun stage op College De Brink.
Daarnaast is College De Brink een erkend leerbedrijf voor de mbo-opleidingen voor onderwijsassistenten, facilitaire dienstverlening, mediavormgeving en secretariële opleidingen.

Heb je interesse in een stageplaats op College De Brink of een andere GSF-school? Vul dan het sollicitatieformulier in voor het schooljaar waarin jij stage wilt lopen.

Meer weten? Neem dan contact op met:

Elke Niemeijer

Elke Niemeijer

Schoolopleider