Welkom bij de open dag van College de Brink.

Op woensdag 3 februari 2021 was onze open dag.

Normaal gesproken vindt de open dag op school plaats. Alle vakroutes bieden dan de mogelijkheid om dingen te maken, te proeven, te proberen en/of te bouwen, dat is College de Brink: bij ons ben je vanaf dag één praktisch bezig.

Tijdens deze digitale open dag, probeerden we je een goed beeld te geven van onze school. Je kunt hier nu de presentaties terugkijken en informatie lezen en downloaden.

Mocht je een wat meer persoonlijke vraag hebben, dan kun je dat aangeven via dit formulier.

Veel plezier en hopelijk tot ziens op school!

Eric van ’t Zelfde


Presentaties:

Presentatie van onze directeur, Eric van ’t Zelfde

Duur: 30 minuten

Inhoud: onze directeur, Eric van ’t Zelfde, vertelt u over College de Brink.

Link: Bekijk hier de presentatie terug.

Presentatie begeleiding in de school

Duur: 30 minuten

Inhoud: onze leerlingen, mentoren en ondersteuningsteam vertellen hoe wij leerlingen begeleiden.

Link: Bekijk hier de presentatie terug.


Heeft u een vraag?

Wilt u een vraag over onze school stellen en/of in gesprek met onze directeur? Dan nodigen wij u graag uit voor een online kop koffie!

Klik hier om een afspraak te maken.Bekijk de filmpjes over ons onderwijs

Onze leerlingenraad
Horeca, Bakkerij & Recreatie
Het vak funtology
Produceren, Installeren & Energie
Media, Vormgeving & ICT
Zorg & Welzijn
Bouwen, Wonen & Interieur

College de Brink in het kort

Je eerste jaar bij ons

Het is natuurlijk heel spannend om te starten op een nieuwe school. Wij hebben daarom voor de zomervakantie al een kennismaking met de mentor en je klasgenoten. De eerste schooldag in een nieuw schooljaar willen ook graag extra speciaal en leuk maken, we beginnen daarom met een festival! Lees hier meer en kijk ook naar onze festival film van afgelopen schooljaar. 

Lees verder…

Starten om 9.00 uur!

Waarom eigenlijk?

Wij vinden het ook belangrijk dat je gezond bent en blijft. Uit wereldwijd wetenschappelijk onderzoek blijkt dat leerlingen goed en veel moeten slapen. Met name voor pubers geldt dat zij veel slaap nodig hebben (meisjes puberen tussen de 9 en de 14 jaar en jongens puberen tussen de 10 en de 17 jaar

Lees verder…

Een vijfde jaar?

Wij bieden onze basisleerlingen de unieke kans van een vijfde leerjaar. Lees hier alvast hoe je bij ons na je basisdiploma in slechts 1 jaar een kaderdiploma kan halen!

Lees verder…

FUNtology

Op College de Brink hebben wij een vak bedacht met maar één doel: het moet tof zijn! Het vak Funtology wordt gegeven in leerjaar 1 en leerjaar 2 door een speciaal team van docenten. Je leert er zelf een vliegtuig bouwen dat blijft vliegen; je bakt blauw brood; je maakt van een toiletborstel een bewegende robot; je vliegt met drones; je maakt een 3D ontwerp; je bouwt een brug met houten koffie roerstokjes, alles kan, alles mag en niets is te gek!

Bekijk hier een filmpje over dit vak!

LWT

Dit staat voor leerwerktraject. Het lijkt nu nog ver weg, maar in leerjaar 3 kan dit een unieke kans zijn voor sommige leerlingen. Als de schoolse setting niet ideaal is voor je en je graag met je handen werkt, dan is dit perfect voor jou!

Lees verder…

Onze band met ouders

Onze mooie nieuwe aula is DE plek voor ouderavonden. Naast de ouderavonden hebben mentoren en docenten regelmatig contact met u als ouders over het welzijn van uw zoon/dochter. We vinden het belangrijk om samen met u op te trekken in de begeleiding van uw kind(eren).

Lees verder…