Voorlichtingsavond & open dag

Arc

Kom kijken op College De Brink!

College De Brink biedt toekomstgericht onderwijs, zodat leerlingen goed voorbereid zijn op het vervolgonderwijs en de arbeidsmarkt. Wij leiden onze leerlingen op tot gekwalificeerde vakmensen door middel van uitdagend, betekenisvol en praktijkgericht onderwijs. Op die manier halen wij het beste uit onze leerlingen!

Bij ons leer je een vak, al vanaf het eerste jaar heb je meerdere uren per week praktijkles.

Wij nodigen ouders en leerlingen uit om onze school in de eerste maand van het nieuwe jaar te bezoeken en kennis te maken met de vele mogelijkheden die College De Brink biedt!

Voorlichtingsavond zij-instroom (voor ouders en leerlingen) maandag 4 maart 2019

Voor leerlingen die een overstap naar College De Brink overwegen is er een voorlichtingsavond. Deze avond start met een rondleiding langs alle vakroutes en aansluitend is er een korte voorlichting met de mogelijkheid om vragen te stellen. De avond begint om 20.00 uur.

Voorlichtingsavond (voor ouders): dinsdag 12 februari 2019

Tijdens deze avond krijgt u uitleg over onze manier van lesgeven en over de vele mogelijkheden die onze school biedt. De avond begint om 20.00 uur.

Open dag (voor ouders en leerlingen): woensdag 23 januari 2019

De open dag biedt de mogelijkheid om onze school te leren kennen. Wij stellen onze deuren open en geven letterlijk een kijkje in onze keuken. De open dag is van 15.00 uur tot 20.00 uur.

Parkeren kan op het parkeerterrein, bereikbaar vanaf de Eemnesserweg 19 (naast/achter het gemeentehuis) of elders in de omgeving (bijvoorbeeld het ‘kermisterrein’).