Voorlichtingsavond & open dag

Arc

Kom kijken op College De Brink!

College De Brink biedt toekomstgericht onderwijs, zodat leerlingen goed voorbereid zijn op het vervolgonderwijs en de arbeidsmarkt. Wij leiden onze leerlingen op tot gekwalificeerde vakmensen door middel van uitdagend, betekenisvol en praktijkgericht onderwijs. Op die manier halen wij het beste uit onze leerlingen!

Bij ons leer je een vak, al vanaf het eerste jaar heb je meerdere uren per week praktijkles.

Wij nodigen ouders en leerlingen uit om onze school in de eerste maand van het nieuwe jaar te bezoeken en kennis te maken met de vele mogelijkheden die College De Brink biedt!

Voorlichtingsavond (voor ouders): dinsdag 12 januari 2021

Tijdens deze avond krijgt u uitleg over onze manier van lesgeven en over de vele mogelijkheden die onze school biedt. De avond begint om 20.00 uur.

Open dag (voor ouders en leerlingen): woensdag 20 januari 2021

De open dag biedt de mogelijkheid om onze school te leren kennen. Wij stellen onze deuren open en geven letterlijk een kijkje in onze keuken. De open dag is van 15.00 uur tot 20.00 uur.

Parkeren kan op het parkeerterrein, bereikbaar vanaf de Eemnesserweg 19 (naast/achter het gemeentehuis) of elders in de omgeving (bijvoorbeeld het ‘kermisterrein’ Plein 1945 te Laren).