Cambridge voor iedereen

Arc

Cambridge in ons middagprogramma

Cambridge English wordt standaard aangeboden aan iedereen die bij ons gymnasium doet. Maar wist je dat ieder leerling bij ons Cambridge kan doen als mastermodule in ons middagprogramma? Je volgt het programma op een moment na schooltijd, één keer per week. Aan het begin van ieder schooljaar wordt hierover informatie verstuurd aan alle leerlingen. Hierin staat ook hoe je je kunt opgeven, op welke dag het is en hoe wordt bepaald in welk niveau je instapt. Cambridge English is al jaren het meest gekozen middagprogramma bij ons op school!

Cambridge voor Fontein leerlingen

De Cambridge English mastermodule is sinds 2019 ook te kiezen voor leerlingen van de Fontein. De lessen vinden plaats op het Goois Lyceum. Er is een les voor alle leerlingen die hierin geïnteresseerd zijn vanaf de brugklas op ieders eigen niveau. Dit wordt vastgesteld door een instaptoets die aan het begin van het jaar wordt afgenomen. 20 leerlingen van de Fontein hebben hun Cambridge-certificaat inmiddels behaald en sommigen gaan door naar het volgende niveau om nog beter voorbereid te zijn op hun vervolgstudie, én, natuurlijk, omdat de lessen inspirerend en uitdagend zijn. 

Eerste Cambridge School in de Benelux

Sinds oktober 2015 mag het Goois Lyceum zich Cambridge English School noemen. Dit predicaat, uitgereikt door de Cambridge University, ontvangt een school wanneer zij een aanzienlijk deel van haar leerlingen laat deelnemen aan de Cambridge English-examens. De afgelopen jaren doen jaarlijks 170 à 180 leerlingen mee. Op havo én vwo niveau en van klas 1 tot en met klas 6.

Klik hier voor de website van Cambridge English,

klik hier voor de website van de British Council.

Voor vragen over ons Cambridge programma kunt u terecht bij Mw. drs. W.B. Sonneveld hsonneveld@gsf.nl  Tevens staat hieronder een document met de meest gestelde vragen (FAQ) voor u en het Preparation Centre Certificate.

(…) In recognition of your commitment, we are pleased to send you the attached certificate testifying that you are one of our most valuable Preparation Centres. (…)

Meer weten? Neem dan contact op met:

Mw. drs. W.B. Sonneveld

Mw. drs. W.B. Sonneveld

Contactpersoon Cambridge English