Inschrijving: kennismakingslessen 2022

Arc

 

Inschrijving kennismakingslessen is gesloten

—————————————————————————————————————————

Kom je ook?

Wil je nu al weten hoe het er op de middelbare school aan toe gaat?

Op woensdag 26 januari 2022 zijn er kennismakingslessen op het Goois Lyceum voor leerlingen uit groep 8.

Je kunt dan meedoen aan een leuk programma waar je een aantal korte kennismakingslessen kunt  bijwonen.  Er worden die middag 4 lesjes van 25 minuten gegeven, bijvoorbeeld in de vakken Frans, aardrijkskunde en wiskunde. Verder maak je kennis met onze docenten en enkele leerlingen. Als je kiest voor de kennismakingslessen gymnasium, dan zit er voor jou ook een lesje Latijn en filosofie bij, als je kiest voor de kennismakingslessen Kunst en Media, dan zit en zeker een les van een beeldend vak en muziek bij.

Kies je voor het technasium, dan krijg je een grotere, praktische opdracht waarbij je kennismaakt met de werkwijze bij onze technasiumlessen. Deze les duurt 5 kwartier en je gaat er samen een leuke opdracht doen in de technasiumwerkplaats. Als je kiest voor deze technasiumlesmiddag*, dan krijg dan geen andere lesjes. We denken dat het een leuke middag gaat worden. Lijkt het je wat ? Kom dan langs. 
 
  • Aanvangstijd programma 4 kennismakingslesjes 14.00 uur. Aanwezig zijn om 13.50. Eindtijd: 16.00/16.10 uur.
  • Aanvangstijd technasiumles eerste ronde 13.45 uur. Eindtijd ongeveer 15.00 uur. (Inschrijven is niet meer mogelijk)
  • Aanvangstijd technasiumles tweede ronde 15.15 uur. Eindtijd ongeveer 16.30 uur. (Inschrijven is niet meer mogelijk)

Schrijf je in vanaf 10 januari 2022

Als je wilt komen, dan vragen we je om onderstaand inschrijvingsformulier in te vullen en maak een keuze welk type programma je graag zou willen doen. Dat kan vanaf 10 januari 2022. Let op: je kunt je maar voor één type kennismakingslesjes opgeven. Je ouders krijgen een automatische bevestiging van ons. Komt de bevestigingsmail niet meteen in de mailbox? Kijkt u dan even in de spambox… Indien u geen bevestiging heeft ontvangen neemt u dan even contact op met ons via de mail gl-kennismakingslessen@gsf.nl