27 september: Big History conferentie op het ARHC!

Arc

40 scholen and counting!

De afgelopen jaren zijn meerdere middelbare scholen begonnen met het geven van Big History (BHP). De teller staat nu op maar liefst 40 scholen, verder zijn er nog heel wat scholen die erover denken het vak te gaan invoeren… hoogste tijd dus voor een dag om ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren!

Presentaties en workshops
Net zoals vorige keer zullen we een dag vol presentaties, workshops en gelegenheid tot uitwisseling organiseren.
Deze keer hebben we Bob Bain als keynote speaker! Samen met David Christian heeft hij heel veel bijgedragen aan de course website van Big History Project. Bob Bain ontwikkelde ondermeer de
claimtesters en vaardigheden om het causaal redeneren van leerlingen te bevorderen.

Verder zijn er een aantal workshops en is er veel ruimte voor uitwisseling. We sluiten af met een gezellige barbecue en borrel op de binnenplaats van onze school. En niet geheel onbelangrijk: deze dag, ook de BBQ en borrel, is geheel gratis, want aangeboden door het team van Big History Project!

Opgeven?
Om je op te geven voor deze conferentie kan je een formulier invullen op https://bit.ly/2Cp4HQz
Iedereen met interesse in BHP is welkom, of je het nou al geeft of er alleen over denkt (delen) te gaan geven, op deze dag hopen we jou en je collega’s te laten ervaren hoe verrijkend deze interdisciplinaire invalshoek is!

Klik hier voor meer informatie!