Bezoek 1va en 1vta Grafisch Atelier

12 november 2021
Arc

Op donderdag 4 en vrijdag 5 november hebben de klassen 1va en 1vta een bezoek gebracht aan het Grafisch Atelier in Hilversum. Aanleiding voor dit bezoek was, behalve dat het een leerzaam uitje is, de jaarlijks terugkerende Popronde. 

De Popronde is het grootste rondreizende muziekfestival van Nederland voor opkomende bands en artiesten. Ze kunnen zo in korte tijd veel podiumervaring op kunnen doen. Op 14 november biedt ook het Grafisch Atelier podium voor de Popronde. Dat was voor het Roland Holst College een mooie gelegenheid om aan te haken.

De leerlingen van 1va en 1vta hebben in de lessen op school posters ontworpen en op het Grafisch Atelier verder uitgewerkt en gedrukt. Ze hebben gewerkt met de museale machines van het atelier en het resultaat mag er wezen.

Tijdens de optredens op 14 november zullen de resultaten van de leerlingen op het Grafisch Atelier geëxposeerd worden.

Mocht je willen komen kijken en luisteren dan kan dat. Met een passe-partout-ticket kan je van optreden naar optreden hoppen en op het Grafisch Atelier het werk van onze leerlingen bewonderen. De optredende artiesten zijn Liza Weald en SIGNE DØ. 

Bekijk het hele programma van Popronde Hilversum op: https://www.popronde.nl/steden/hilversum