Boekenlijst nieuws

Arc

BESTEL ZODRA JE BEVORDERING/PLAATSING ZEKER/DEFINITIEF IS OM TE VOORKOMEN DAT JE HET VERKEERDE PAKKET BESTELD

Bij A3 staat bij het vak Frans een bedrag van €30,- voor een excursie naar Brussel. Dit bedrag zit echter ook al in de jaarlaag gebonden kosten en zal dus bij het vak Frans uit de boekenlijst worden gehaald. Dank aan de oplettende bestellende ouder.

Boekenlijstnieuws

In deze rubriek word je op de hoogte gehouden van nieuws over de boekenlijst, onvolkomenheden in de boekenlijst en hoe we deze gaan oplossen. Deze informatie zal actueel worden gehouden. Merk je iets wat mogelijk niet klopt, mail het dan aan nkempen@gsf.nl.
•De verantwoording van de gevraagde bijdragen staat onder het kopje “financiën” op de ARHC site. Als een bedrag vrijwillig is kun je voor “ja” kiezen.
•Bij alle vrijwillige bedragen zoals Schoolfonds en Basisbijdrage en aankopen moet u kiezen voor ja (of niet) anders kunt u de bestelling niet afronden.
•Op de boekenlijst is een drietal bedragen toegevoegd met als naam “Schoolfonds”, indien gewenst kiest u één van deze bedragen (€50,-; €150,- of €250,-) een verklaring voor deze posten staat in een brief die gepubliceerd is onder het kopje “Financiën” op de arhc site. Daar vindt u ook het kostenoverzicht 2017-2018.
•De boekenlijst is vanaf nu beschikbaar voor schooljaar 2017-2018. Denk eraan: bij bestellen heb je je leerling nummer nodig. (je hoeft géén pakketnummer in te vullen).
•Ouders van brugklasleerlingen die hier per ongeluk het BSN hebben ingevuld, hoeven zich geen zorgen te maken, Van Dijk Educatie heeft ons verzekerd dat het met de bestelling goedkomt.
•Voor leerlingen die boeken gaan inleveren: als er boeken onterecht op je inleverlijst staan, worden deze niet berekend als je ze niet inlevert. Het innameteam heeft hierover instructies gehad.
•Bestel op tijd, want te laat bestellen kan betekenen dat je je boeken niet op tijd hebt en dat naleveringskosten berekend worden.
•Als je een boekenpakket bestelt, dan zit daar alles in wat door school verplicht gesteld is. Alles wat extra wordt aangeboden, is van de webwinkel van Van Dijk Educatie. Je hoeft deze artikelen dus niet bij Van Dijk te bestellen (als je ze al wilt bestellen).

•Als de boeken niet op de afgesproken datum worden ingeleverd (maandag 17 juli) zul je het alsnog inleveren met van Dijk moeten regelen. Neem contact op met de klantenservice. Op school worden deze pakketten niet aangenomen.

Leerlingen met Management en Organisatie

Werkboeken bewaren voor volgend jaar

Leerlingen met Economie in Havo 4
Lesbrieven niet inleveren, bewaren (voor volgend jaar)!

Hoe kom ik aan mijn digitale lesmateriaal?

Inloggen:

Om gebruik te maken van het lesmateriaal ga je naar digitaal.vandijk.nl. log dan in met het e-mail adres dat bij van Dijk bekend is.

Heb je vragen? Het is belangrijk dat je weet bij welk vak het niet werkt en hou je klantnummer die je in de orderbevestiging ontving bij de hand. Wij helpen je graag!
Onze contactgegevens en antwoorden op veel gestelde vragen vind je hier.

Klantenservice van Dijk .nl