De Gooische Rainbow Award

Arc

Hallo allemaal, beste leerlingen en ouders,

Wij van de GSA zijn genomineerd voor de Gooische Rainbow Award! Nu vraag je je misschien af, wat is de GSA precies? En wat is die award? Wij zullen het je allemaal uitleggen. 

Wat is de GSA?  De GSA (Gender Sexuality Alliance) is een groep van scholieren op het Roland Holst College (begeleid door een docent) die vinden dat iedereen op hun school de vrijheid moet hebben om te kunnen zijn wie ze zijn, zonder zich daarvoor te hoeven schamen of te verantwoorden. Want het is oké om jezelf te zijn, op welke manier dan ook. 

Wat doet de GSA? De GSA organiseert verschillende activiteiten rondom o.a. de Rainbow Week en Paarse Vrijdag (dit jaar wordt het misschien wel een Paarse Week!). We willen tonen dat verschil en diversiteit in ieder hun gender, seksualiteit en expressie helemaal oké is! Door middel van de GSA proberen we zo veel mogelijk medeleerlingen te helpen in hun ontwikkeling tot wie hen willen zijn. 

De Gooische Rainbow Award 

Dit jaar wordt voor het eerst de Gooische Rainbow Award uitgereikt aan lokale en regionale Gooise initiatieven én helden die zich belangeloos inzetten voor de LHBTI+ community en deze daarmee vooruit helpen. Er zijn 3 genomineerden: Splinter van Loon, boekhandel Voorhoeve en de leerlingen van het GSA op het A. Roland Holst College (wij dus!).

Wij als GSA vinden het hartstikke gaaf en een grote eer dat we zijn genomineerd voor deze award. Het zou natuurlijk nog mooier zijn als we ook daadwerkelijke kunnen winnen!! Je kunt de nominaties bekijken via deze link: https://www.livehilversum.com/nl/specials/rainbowweek/stemmen Het stemmen kan tot en met 12 oktober (aanstaande maandag) door een mail met jouw keuze te sturen naar info@hilversummarketing.nl. Het zou super leuk zijn als jullie ons hiermee willen steunen!

P.S. Ben jij nou geïnteresseerd in het joinen van de GSA en zou je onze groep sterker willen maken? Stuur ons dan gerust een mailtje of een DM op instagram! Ons e-mailadres is: gsa.arhc@gmail.com en onze Instagram is @gsa.arhc