Digitale cultuurkaarten 2021

18 mei 2021
Arc

Op dinsdagmiddag 11 mei 2021 heeft de CJP organisatie de digitale cultuurkaarten per mail naar de leerlingen verzonden. Deze mail is terug te vinden in de school-mailbox van uw zoon of dochter met als de afzender: CJP <noreply@cjp.nl> Datum: dinsdag 11 mei 2021
Onderwerp: Je krijgt een gratis CJP t.w.v. € 17,50!
 Het gaat hier om de digitale cultuurkaart. Deze digitale cultuurkaart is niet gratis, want zowel de ouders/verzorgers, de school en de overheid dragen evenredig een deel bij aan deze 17,50 euro. De school organiseert van het cultuurbudget allerlei culturele uitstapjes en projecten voor leerlingen op alle niveaus en leerjaren. Echter het gebruik van de de digitale cultuurkaart zelf levert zeker ook aantrekkelijke kortingen op bij filmbezoek, aankopen via internet etc.
Leerlingen tot en met 15 jaar moeten naast persoonsgegevens ook een e-mailadres van een ouder en/of verzorger invullen. Deze handeling is wegens de leeftijd van de leerlingen en de toepassing van de AVG. U als ouder en/of verzorger zal dan een mail ontvangen, waarin om de activatie wordt gevraagd.

Leerlingen vanaf 16 jaar hoeven geen mailadres meer in vullen van een ouder en/of verzorger.

Mocht u vragen hebben dan kunt u mij mailen via hwiegand@gsf.nl

Wij hopen dat alle leerlingen hun cultuurkaart activeren!

Zie voor informatie over mogelijkheden en aantrekkelijke kortingen de website: https://www.cjp.nl/