Goede doelenproject 1e jaars leerlingen

Arc

Dit project is gestart met een goede doelen markt in oktober. Daar hebben alle 1e jaars leerlingen kennis gemaakt met 12 goede doelen. De leerlingen hebben met hun hart voor een goed doel gekozen. Ze gaan nu een actie bedenken voor hun doel.

In de mentorlessen (de quest leerlingen tijdens de lessen Quest Master) hebben ze een vereenvoudigd ondernemingsplan gemaakt en ook heeft er een speeddate met ondernemende ouders plaatsgevonden.

Tijdens deze speeddate stelden leerlingen vragen over ondernemerschap en kregen ze tips van de ouders om hun actie tot een succes te maken. Een geslaagd evenement met een mooie interactie tussen de  leerlingen en ouders. Op dit moment gaan de leerlingen hun acties uitvoeren.

Het project wordt op dinsdagavond 3 maart afgesloten met een omgekeerde goede doelen markt. De leerlingen staan nu aan de andere kant van de kraampjes en presenteren aan de ouders en de vertegenwoordigers van de goede doelen wat ze hebben gedaan gedurende het project en overhandigen symbolisch het bedrag wat ze hebben opgehaald.

T.z.t. ontvangt u hiervoor een uitnodiging.In de lessen Art & Design wordt er momenteel gewerkt aan de aankleding van de marktkraampjes.

We zijn benieuwd welke acties onze leerlingen hebben bedacht en wat uiteindelijk hun opbrengsten zijn.