GSA wint Gooische Rainbow Award

Arc

(Namens de GSA)
Hallo allemaal,

Bedankje

Wij als GSA van het Roland Holst College hebben de Gooische Rainbow Award gewonnen. We willen iedereen bedanken die op ons gestemd heeft!

Hoe trots zijn wij!!!

Vrijdag was in de Vorstin het Rainbow Hillywood Bal en daar hebben wij gehoord dat wij die prachtig award in ontvangst mochten nemen. Uiteraard was er een lid van onze GSA bij: Maylika!

Foto: Maylika Pauw (H4) en wethouder Karin Walters

Misschien komt de award op school te staan – we zoeken nog een plekje – dus dat wordt dan het bezichtigen waard. Nogmaals bedankt!!! 

Groeten van onze GSA leden: Abe, Claire, Maylika, Ciel, Nine, Persia, Rin, Annelies, Britt, Quinten, Lisa, Liv, Ffion, Iza, Juul, Fia, Daniëlle, Joanne, Noa en anderen.

Dank voor onze docent die ons heeft gesteund (Daryo Stamato) en voor zowel oud-leerlingen als docenten die afgelopen jaren de GSA hebben gedragen en/of geholpen.

Ben jij nou geïnteresseerd in het joinen van de GSA en zou je onze groep sterker willen maken? Stuur ons dan gerust een mailtje of een DM op Instagram! Ons e-mailadres is: gsa.arhc@gmail.com en onze Instagram is @gsa.arhc 

Krantenartikelen: