Hartverwarmend!

26 januari 2021
Arc

Afgelopen week werden wij verrast met een aantal enorme slingers met kaartjes van onze ouders en leerlingen. In beide personeelskamers heeft de ouderraad de slingers opgehangen. Hartverwarmend om alle woorden van jullie te lezen. Ik heb veel blije en ontroerde reacties gezien bij mijn collega’s. Deze blijk van waardering geeft ons allemaal weer een zetje om met elkaar de schouders er onder te blijven zetten. Namens het gehele personeel wil ik iedereen bedanken.

Jullie steun komt precies in een tijd waarin wij weer midden in een lockdown zitten, tot in ieder geval 7 februari. Het is nog steeds onduidelijk wat er daarna gaat gebeuren. Het ARHC heeft samen met de medezeggenschapsraad verschillende scenario’s uitgewerkt, maar het blijft lastig anticiperen wanneer telkens op het laatste moment de details vanuit het kabinet worden gecommuniceerd. Online onderwijs, 50% aanwezigheids onderwijs en wel/geen 1,5 meter afstand tussen leerlingen vragen telkens weer een andere didactiek en aanpassingen van onze leerlingen en docenten.

Met de kaartjes hebben jullie onze docenten mooi in het zonnetje gezet, maar laten we onze kinderen niet vergeten. Met diep respect zie ik hoe de meeste leerlingen zich telkens weer aanpassen aan de nieuwe regels en omstandigheden.

Ik hoop dat u vandaag uw kind een extra compliment en knuffel wil geven. Dat verdienen ze.