Kerst-nieuwjaarsgroet

Arc

Het jaar 2017 is bijna voorbij. Een mooi moment om terug te blikken en vooruit te zien.
De eerste maanden van dit schooljaar waren enerverend, bewogen, verrijkend en leerzaam. We startten met de opening van het schooljaar, de kennismakingsactiviteiten en werkweken en helaas ook roosterperikelen.
Daarna volgden o.a. de Vredesweek, 21st century skills lessen, lessen computing en de Big History Conferentie met André Kuipers. Daarnaast waren er prachtige projecten o.a. voor Amnesty, Filosofieles in het museum, ARHC on stage, de Algemene ouderavond met , de uitreiking van de Anglia-certificaten, Goede-doelenmarkt, CKV- en ICT-projecten en heel veel lessen.

Inmiddels hebben we een nieuwe huisstijl voor het ARHC en de GSF, de website gsf.nl/mijnarhc/ is vernieuwd en voor de toekomstige leerlingen en ouders is een aparte website ontwikkeld rolandholst.nl.

Vooruitblikkend naar 2018 staat er heel wat te gebeuren! De open avonden op 18 en 19 januari en in het voorjaar de musical Grease waar vanaf september al voor gerepeteerd wordt.

Het belangrijkste zijn onze leerlingen voor wie collega’s samen met de ouders iedere dag zich inzetten om hen te begeleiden en te laten groeien.

Dank voor de samenwerking en uw betrokkenheid in 2017.

Namens alle medewerkers van het A. Roland Holst College (ARHC) wensen wij u liefdevolle kerstdagen en een mooi en leerzaam 2018!