Maandag 15 april viering 115 jaar ARHC

Arc

Zoals we al eerder aankondigden, vieren we aankomende maandag ons 115-jarig bestaan.

We doen dit met een ontbijt en een bezoek aan de bioscoop met alle leerlingen én medewerkers.

Een dezer dagen krijgt uw zoon of dochter een mail met daarin alle informatie over deze dag. Wilt u hen hierop wijzen? Het is belangrijk dat ze deze goed lezen.

Leerlingen worden tussen 9.00 uur en 9.15 uur op school verwacht. We starten met een gezamenlijk ontbijt, mede mogelijk gemaakt door de ouderraad. Als het weer het toelaat (en het ziet er gunstig uit), eten we op de sportvelden. Na het ontbijt, maken we een foto met alle aanwezigen.

De leerlingen fietsen dan naar het centrum van Hilversum. (Leerlingen die moeten lopen redden het ook qua tijd), zodat we vanaf 10.30 uur kunnen starten met de eerste films. Alle leerlingen krijgen een bioscoopkaartje tijdens het ontbijt. Er zijn tien films waaruit iedereen een keuze kon maken en het is ons gelukt om iedereen in te delen bij hun keuze. Ook de 250 wijzigingsverzoeken hebben we grotendeels kunnen verwerken.

Fietsenstalling

We hebben het marktterrein van Hilversum (voor de Vue) afgehuurd, zodat iedereen daar zijn fiets kan stallen. Gemeente Hilversum ziet streng toe op fout geparkeerde fietsen, dus het is belangrijk dat iedereen daar zijn fiets parkeert.

In de bioscoop is het mogelijk een kleine versnapering te kopen. Zelf eten en drinken meebrengen is niet toegestaan.

Na de film zijn de leerlingen de rest van de dag vrij.