Roosterwijzigingen en mededelingen

Arc

Roosterwijzigingen

Kijk in de Zportal of in de Zermelo app voor je actuele rooster (regelmatig verversen!).
* Inloggen Zportal


Mededelingen: 

Informatie Roland Holst Dag op dinsdag 3 maart


Meld je aan voor het schaakkampioenschap op woensdag 11 maart in Bibliotheek Hilversum!
Je kan individueel inschrijven en samen met andere leerlingen van onze school vorm je een team!
Het inschrijven kan via de genoemde website: https://www.hsgopen.nl/vo/


Meld je aan voor de kangoeroewedstrijd!

Dit jaar op donderdag 19 maart 2020 is het de 27e keer dat de wedstrijd in Nederland wordt georganiseerd. Op onze school vindt het plaats tijdens het 3e en 4e lesuur.
Als je je aanmeldt krijg je vrij om mee te doen aan de kangoeroewedstrijd. Klik hier voor meer informatie




Museum Hilversum is op zoek naar jong fotografietalent!
We organiseren samen met Stichting de Zilveren Camera de fotowedstrijd ‘Zilveren Camera Junior’. Met de wedstrijd worden jongeren uitgenodigd om foto’s van hun eigen dagelijks nieuws te maken. De opdracht is eenvoudig maar ook uitdagend, wat is jouw eigen nieuws? Wat gebeurt er bijvoorbeeld op school, in je familie of in de buurt? Daarbij ervaren jongeren met de wedstrijd hoe het is om een nieuwsfotograaf te zijn.’

De Zilveren Camera Junior wordt voor de vijfde keer georganiseerd. Er zijn twee leeftijdscategorieën, namelijk van 10 t/m 13 jaar en van 14 t/m 18 jaar. Net als bij de Zilveren Camera wedstrijd, de belangrijkste Nederlandse prijs voor fotojournalistiek, kunnen jongeren bij de juniorwedstrijd een enkele foto en een serie met drie beelden insturen. Ingezonden foto’s worden beoordeeld door een professionele jury. Daarbij worden de foto’s in de jongste leeftijdscategorie ook door de leden van de kindergemeenteraad beoordeeld. Kinderen kijken anders naar beeld, daarom willen we samen met kinderen kijken naar compositie, creativiteit en verhaal.

Uit alle inzendingen kiest de jury een 1e, 2e en 3e prijs voor beide leeftijdscategorieën. Naast de titel winnaar Zilveren Camera Junior maken Hilversumse jongeren kans op de titel Junior Fototalent Hilversum. De feestelijke prijsuitreiking wordt gedaan door Pieter Broertjes, burgemeester van Hilversum, op zondag 15 maart. De deelnemers maken kans op een echte camera. Kijk voor meer informatie op www.museumhilversum.nl/educatie/.

Vind je het leuk dat we dit in de les komen toelichten, dan komen we graag!

Quest Master Blok 4: lokaalindeling – vanaf woensdag 5 februari:
  • Q1a: G6, T. Schopman
  • Q1b: G5, V. Ungerer
  • Q2a: G8, S. Pool
  • Q2b: G9, P. Heus
  • Q3a: G4, J. v. Rijn
  • Q3b: G12, M. Schmidt