Musical Jesus Christ Superstar

Arc

Op de dag dat we zouden moeten nagenieten van onze fantastische première en toeleven naar onze tweede voorstelling, hebben we helaas het besluit moeten nemen om de voorstellingen van de musical definitief af te gelasten. Het spijt ons echt heel erg dat we deze beslissing hebben moeten nemen. Maar gezien de huidige omstandigheden zagen we geen mogelijkheid meer om de voorstellingen door te kunnen laten gaan.
We begrijpen dat dit een grote teleurstelling voor iedereen is. We waren bijna bij het einddoel waar we zo hard voor gewerkt hebben. Ik weet zeker dat het twee fantastische voorstellingen zouden zijn geworden.
Zijn er al kaartjes gekocht, dan kunnen die, zodra de school weer open gaat, ingeleverd worden bij Edith Volkering.

Dit jaar brengt ARHC producties de musical Jesus Christ Superstar op de planken.
Er doen leerlingen uit alle jaarlagen en afdelingen mee.

Vanaf september is er elke week hard gerepeteerd door onze leerlingen en collega’s.
De regie is in handen van Marc van Driel, Gaby van Helsdingen heeft de zangers onder haar hoede, Marischka Harmsen laat de dansers schitteren en Stef van Dijk zorgt met het orkest voor de instrumentale bijdrage. Het orkest wordt ondersteund door de muzikanten van Gaaf Muziektheater met veel oud-leerlingen. Het belooft weer een prachtig spektakel te worden.

De uitvoeringen zijn op dinsdag 24 en woensdag 25 maart in Podium de Vorstin. 
De kaartverkoop is op school tijdens de pauze op 9 t/m 13 maart in lokaal A5.
De prijs van de kaartjes is 10 euro voor volwassenen en 8 euro voor jeugd t/m 18 jaar.
Wilt u uw zoon/dochter op deze mooie voorstelling door mede-leerlingen wijzen? Het zou erg leuk zijn als we twee uitverkochte avonden hebben.