“Niemand mag ongezien verdwijnen”. 

Arc
De ramp met de MH17, die in Hilversum, maar ook in onze school diepe wonden achterliet is op 17 juli 4 jaar geleden. Helaas kennen heel veel leerlingen, ouders en medewerkers het verdriet om een dierbare te verliezen.
Op 16 en 17 juli willen we als school aandacht besteden aan het verlies van onze leerlingen Carlijn, Julian en Werther (die dit jaar in A4 zou hebben gezeten) en onze markante en vitale collega Tina. De kamer naast F1 wordt ingericht als ruimte om even stil te staan bij een van hen, of bij andere geliefden die er niet meer zijn.
Je kunt daar een boodschap achterlaten op een briefje. In de kamer liggen daar spullen voor klaar.  We komen, voor wie daar behoefte aan heeft. aan het eind van de dag, om 17 uur. op 17 juli bij elkaar op de patio van de Schutter om de boodschappen tijdens een klein, eenvoudig ritueel te versturen.
In de toekomst willen we er een traditie van maken om op deze dag (of op een andere geschikte dag, als 17 juli in de vakantie valt)  stil te staan bij de mensen die we missen.
Ook u als ouder bent van harte welkom om een boodschap achter te laten of om om 17 uur met ons bijeen te komen.