Nieuwsbrief 21 (8 juli 2021)

Arc

Beste ouder(s), verzorger(s) en leerlingen,

Het schooljaar zit er bijna op. Dinsdag hebben wij onze geslaagden kunnen huldigen met een drive through diploma-uitreiking. Wat fijn om een jaar af te kunnen sluiten met gelukkige leerlingen en trotse ouders. Maar wat een jaar hebben wij met elkaar achter de rug…..

Vorig jaar sloot ik het schooljaar af in de hoop dat na de zomer alles weer redelijk normaal zou gaan en dat we het virus achter ons zouden kunnen laten. Helaas bleef het bij deze hoop. Mondkapjes, lockdown, zelftesten en quarantaines domineerden veel van mijn berichten aan jullie. Meerdere keren werden wij op het laatste moment geconfronteerd met veranderende regelgeving. Ik besef goed dat dit niet alleen veel van de school heeft gevraagd, maar ook van iedereen in de thuissituatie. Aan het eind van dit schooljaar wil ik daarom ook de ouder(s) en verzorger(s) van onze leerlingen bedanken voor hun inzet en steun. Met elkaar zijn we er toch maar weer doorgekomen. En meestal op een goede manier. Uit de schoolscan blijkt dat de meeste leerlingen goed in hun vel zitten, zich veilig voelen en voldoende steun hebben ervaren. Dat hebben wij met elkaar gedaan en dit is iets om trots op te zijn. 

Nu is het tijd voor vakantie. Op woensdag 25 augustus hopen wij alle leerlingen van het ARHC weer te verwelkomen. Ik wil iedereen graag een hele fijne zomer toewensen. Blijf gezond en tot snel.

Met vriendelijke groet,

René Karman

Rector ARHC