Obstacle run M3 LO2

Arc

Binnen het vak LO2 wordt zowel het lichaam als de geest uitgedaagd. 6 weken werd er tijdens de LO2 lessen in de gymzaal intensief getraind met conditieoefeningen, Free run onderdelen, samenwerkingsopdrachten en toestel tikkertje. De leerlingen werden klaargestoomd voor de Obstacle run bij Flevonice in Biddinghuizen.

Tijdens deze run wordt er aardig wat van de leerlingen gevraagd zowel fysiek als mentaal.

Samen met meneer Peet hebben we woensdag 4 juni enorm genoten van het enthousiasme en de inzet van onze M3 LO2 leerlingen. Op het parcours lagen meer dan 50 obstakels en iedereen ging fanatiek van start, leerlingen mochten kiezen om de 6 of 9 km te doen. Bijna alle leerlingen hebben de 9 km volbracht en degene die de 6 km hebben gedaan hebben ook een groot gedeelte van de 9 km lus nog extra meegepakt. Bij de finish was iedereen moe maar voldaan en trots op het volbrengen van deze opdracht.

Trots ben ik ook op de manier waarop iedereen naar deze run heeft toegeleefd, met ontzettend veel positieve energie is begonnen en de mate waarop er werd samengewerkt en op elkaar gewacht geeft mij het gevoel met de juiste dingen bezig te zijn. Of je nu een uniform beroep gaat doen, sport en bewegen als vervolg opleiding hebt gekozen of  een heel andere richting opgaat, deze ervaring vormt je als persoon en laat zien uit welk hout je bent gesneden.

Ook wil ik alle ouders bedanken die hebben gereden en hoop dat zij hebben genoten van de inzet van de leerlingen op de heftige, moeilijke en soms smerige hindernissen.

Volgend jaar zeker weer!!

Groet Daan Thomas