Onderbouwfeest voor 1e én 2e klassers op 13-10-2022

13 september 2022
Arc

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Op donderdagavond 13 oktober a.s. vindt het onderbouwfeest plaats voor onze eerste én tweede klassen. Het thema van deze avond is “Black & White, with a touch of neon”. Dit feest zal gehouden worden in de aula van de Jonker. De dresscode is zwart/wit, opgefleurd met neon.

Er komt een toffe disco met een echte DJ en er zijn lichteffecten. Daarnaast staat er in de aula een photobooth waar leerlingen hun eigen foto’s kunnen maken en afdrukken. Het belooft dus een supergezellige dansavond te worden!

De klassenmentoren van de eerste en tweede klassen hebben voor elke leerling uit hun klas een kaartje. Deze kunnen de leerlingen vanaf morgen voor € 6,00 kopen bij hun mentor tijdens de mentorlessen. Aan de deur worden geen kaartjes meer verkocht!

Met het kaartje krijgt uw zoon/dochter toegang tot het feest en de hele avond kunnen ze gratis limonade drinken. De jassen kunnen ze ophangen in de garderobe (lokaal A4 en A5).

De leerlingvereniging verzorgt de catering tijdens de avond. Zoals gezegd is drinken gratis. Wanneer uw zoon/dochter nog wat lekkers te snoepen wil kopen of een leuke gadget (fluorescerende bril/bandjes), dan kan dat ook. Let er dan op dat hij/zij kleingeld meeneemt of een pinpas.

Om de avond voor iedereen prettig te laten verlopen, willen we de ‘huisregels’ voor een feest onder uw aandacht brengen. Deze regels zijn in overleg met leerlingenraad gemaakt en in het leven geroepen om de feestavond zo plezierig mogelijk te laten verlopen.

● Kaartjes zijn alleen op naam te verkrijgen. Dus de leerling kan alleen voor zichzelf een kaartje kopen via de eigen mentor.

Aanvang van het feest is om 19.00 uur. De deur sluit om 19.30 uur. Daarna is er geen toegang meer mogelijk. Zonder kaartje én schoolpasje is er geen toegang mogelijk.

Wanneer leerlingen naar buiten gaan, kunnen zij niet opnieuw naar binnen.

Het einde van het feest is om 22.00 uur.

● Vervoer van en naar het feest is op eigen risico. Wij verzoeken u hier duidelijke afspraken met uw kind over te maken (zelf naar huis, ophalen, …).

● Roken, alcohol en drugs zijn uiteraard niet toegestaan.

● Wij vragen u om telefonisch bereikbaar te zijn om, wanneer er sprake of een vermoeden is van (in)drinken, drugsgebruik, ordeverstoring, calamiteiten of ziekte, uw kind op te komen halen.

Wij verzoeken u, als u op de avond van 13 oktober niet bereikbaar bent op het bij de school bekende telefoonnummer, een e-mail te sturen met het nummer waarop u de betreffende avond wél bereikbaar bent, met vermelding van naam en klas graag. Deze mail kunt u sturen aan mdgoeij@gsf.nl.

● Gedurende de avond zijn er teamleiders, docenten, mentoren, junior-mentoren en leden van de leerlingvereniging aanwezig ter begeleiding.

Wij hopen en verwachten dat het zoals altijd een geweldig feest wordt!

Met vriendelijke groet,

Marianne de Goeij & Leerlingvereniging