Onderstaand bericht van onze oud-leerling Tara brengen we graag onder de aandacht.

25 maart 2021
Arc

Even voorstellen: Ik ben Tara Hetharia, 25 jaar en alweer 7 jaar geleden deed ik eindexamen aan het A. Roland Holst College. Nog steeds beschrijf ik mijn tijd op de middelbare school als een hele fijne periode, waar ik vrienden voor het leven aan over heb gehouden!

Van jongs af aan ben ik al bezig met theater, muziek en film en de docenten hebben mij daarin altijd erg gestimuleerd tijdens mijn schooltijd. Ik deed QUEST, waar ik een enorme vrijheid heb ervaren om te maken, me creatief te uitten. Zo deden we mee aan een landelijke rap-wedstrijd en maakten we onze eigen horror-film!
Nu ik dit jaar afstudeer aan de toneelacademie in Maastricht, besef ik steeds meer hoe veel ik heb gehad aan vakken als Nederlands, filosofie, geschiedenis, maatschappijleer en muziek.

Na mijn middelbare school heb ik een jaartje Media en Cultuur gestudeerd aan de UVA, en ben daarna begonnen aan de toneelacademie in Maastricht, voor de acteursopleiding.

Daar studeer ik dit jaar af! Voor mijn afstuderen ben ik bezig met het maken van een visueel-album ‘Houvast’.
‘Houvast’ gaat over het behouden van jezelf in het samenzijn met de ander. We leven in een maatschappij die steeds meer lijkt te draaien om identiteit. Met ‘Houvast’ pleit ik voor het in je kracht durven staan. Op jezelf te vertrouwen en je niet alleen vasthouden aan de ander, maar vooral ook aan jezelf. Om zo jouw identiteit te omarmen.

Aangezien ik een hele fijne tijd heb gehad op het ARHC en hier altijd gesteund en gestimuleerd ben in mijn passie, hoop ik dat jullie mij misschien op een manier willen ondersteunen bij dit project. Een project, die juist in de huidige tijd, met jongeren die nu nog meer op zichzelf aangewezen zijn dan ooit, nodig is!

Zie mijn crowdfunding pagina voor meer informatie:
https://www.voordekunst.nl/projecten/11589-video-album-houvast-tara-zoe-1

Liefs,
Tara