Oudertevredenheidsonderzoek DUO

16 maart 2021
Arc

Oudertevredenheidsonderzoek DUO – Heeft u hem al ingevuld?

image.png

Als het goed is heeft u een uitnodiging (en mogelijk al de herinnering) gekregen vanuit DUO om mee te doen aan ons oudertevredenheidsonderzoek. 

Wij vragen u hier deze week eventjes tijd voor te maken en in te vullen. Wij vinden uw input namelijk erg belangrijk om een goed beeld te krijgen van wat u van onze school vindt en wat wij mee kunnen nemen in onze speerpunten voor het komende schooljaar. 

Ook onze leerlingen doen mee aan dit onderzoek. Zij hebben hiervoor een aparte uitnodiging gekregen. Wilt u uw zoon/dochter ook helpen herinneren deze in te vullen?


Resultaten van het onderzoek
De resultaten van het onderzoek worden gepubliceerd zodra wij deze van DUO Onderwijsonderzoek & Advies hebben ontvangen. School houdt u op de hoogte over waar u deze resultaten kunt teruglezen.

Vragen
Heeft u vragen over het onderzoek, dan kunt u de rector van onze school benaderen of een medewerker van DUO staat u graag te woord: 030-2631084. U kunt ook een mail sturen naar: to@duo-onderwijsonderzoek.nl.

De samenwerking met DUO Onderwijsonderzoek & Advies voldoet aan de AVG die 25 mei 2018 is ingegaan. We willen benadrukken dat uw gegevens volstrekt anoniem worden behandeld. U kunt de vragenlijst dan ook zonder terughoudendheid invullen.   

Alvast bedankt voor uw medewerking!