Queen’s Gambit Hilversum op 10, 11 en 12 september

26 augustus 2021
Arc

Oproep:

  • Ben jij een schaker?
  • Of ben jij nieuwsgierig naar het spelletje schaken?

Laat het ons weten, want wij zoeken leerlingen die op enige wijze een rol willen spelen tijdens de opening op vrijdag 10 september bij ons op school. Opening is om 14:00 uur en de aanwezigheid van meehelpende leerlingen is gewenst tussen 13:00 en 15:00 uur.

Meehelpen betekent bijdrage aan de openingsact,  interviews afnemen van de openingssprekers op het podium en de ontvangst en begeleiding van een van de schakende meisjes. (Machteld van Foreest of Eline Roebes)

Er is ook een schaakclinic bij ons op school van 11:00 tot 11:50 uur door schaaktrainer Pascal Loosekoot.
Meld je aan!

Als je meedoet aan de schaakclinic of ons helpt er een mooie opening van te maken dan word je vrij geroosterd voor de lessen.

Als je meer wilt weten, mail naar hwiegand@gsf.nl en/of wschnitfink@gsf.nl ! En de goede kijkers onder ons zullen vast in de posteraankondiging van  Queen’s Gambit Hilversum een onderdeel van het logo van ARHC zien!

Eline Roebers:
https://www.parool.nl/ps/eline-14-is-wereldkampioen-schaken-je-hoeft-er-niet-slim-voor-te-zijn~bbce441f/

Machteld van Foreest:
https://www.libelle.nl/actueel/schaaktalent-machteld-13-mijn-prestaties-worden-nauwlettend-in-de-gaten-gehouden~b3ca0f65/

Leuk artikel met Eline Roebers en Machteld van Foreest:
https://www.volkskrant.nl/mensen/vrouwelijke-schaakspelers-zien-de-netflixserie-queen-s-gambit-als-een-welkome-zet~bdf4f5e4/