Samenwerking A. Roland Holst College en Lyceo 

Arc

Het A. Roland Holst College gaat m.i.v. het nieuwe schooljaar, per 26 augustus 2019, samen met Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles aanbieden. Deze begeleiding is voor leerlingen van alle niveaus en alle jaarlagen. 

Effectiever huiswerk maken  
Als kinderen effectiever hun huiswerk leren maken, merken ze dat er ook nog tijd overblijft voor de dingen die zij belangrijk vinden. Lyceo helpt daarbij.

De begeleiding van Lyceo is gericht op het aanleren van duurzame studievaardigheden. Dit doet Lyceo met de Leren Leren© methode; een methode voor het aanleren en verbeteren van studievaardigheden, ontwikkeld in samenwerking met Tilburg University. 

Voor uw kind betekent dat minder stress, meer vrije tijd en hopelijk hogere cijfers.  
Lyceo biedt drie, vier of vijf dagen per week huiswerkbegeleiding aan. Dagen en tijden uiteraard in overleg. 

Moeilijke vakken worden weer leuk met bijles. 
Naast huiswerkbegeleiding biedt Lyceo ook één op één begeleiding aan in de vorm van bijles.

Voor kinderen die moeite hebben met een specifiek schoolvak of achterlopen met de lesstof. Te lage cijfers kunnen dan het gevolg zijn. Bijles van Lyceo betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en uw kind beter presteert. 

Begeleiding van Lyceo in het kort:
Bij Lyceo is het kennisniveau van uw kind het vertrekpunt. Tijdens het intakegesprek maken we samen een plan van aanpak, opgesteld aan de hand van de Studievaardigheden- en Motivatietest. Ook werken we samen met de school en hebben we regelmatig contact met mentoren en docenten. Zo kunnen wij de begeleiding goed afstemmen op de behoeften van
uw zoon of dochter. 

We werken altijd in kleine groepen, zodat uw kind de aandacht krijgt die het nodig heeft.
Onze begeleiders houden de voortgang van uw kind bij en wij bespreken die met u. Zo weet u precies wat het effect van de begeleiding is.  

Meer informatie?  
Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding en bijles kunt u bij ons terecht via info@lyceo.nl of 071 – 79 000 40. Vanaf het nieuwe schooljaar zal de vestigingscoördinator zich voorstellen en aangeven wat de contactgegevens zijn.
Op Lyceo.nl vindt u uiteraard ook meer informatie over onder andere onze
werkwijze en tarieven. 

Met vriendelijke groet,
Het team van Lyceo