Ticket Naar Afrika

Arc

Op zaterdag 15 februari organiseren oud-leerlingen Rianne Dörr en Linde Buruma het evenement ‘Ticket Naar Afrika’. Dit doen zij vanuit de opleiding Facility Management aan de Hogeschool Utrecht te Amersfoort. Samen met twee medestudenten en in samenwerking met Edukans organiseert het team een evenement waar het werk van Edukans centraal staat, met als doel geld ophalen voor de verbetering van het onderwijs in Malawi.

De gasten van het evenement worden meegenomen in een Afrikaanse beleving. Allereerst kan DierenPark Amersfoort bewonderd worden. Hierna zijn de gasten welkom in restaurant De Buitenplaats. Hier vindt een avondprogramma plaats met allerlei activiteiten, hapjes en drankjes. Er is een foto-expositie over Edukans te bewonderen en er zijn prachtige verhalen van vrijwilligers te horen. De avond wordt afgesloten met een loterij, waar geweldige prijzen te winnen zijn!

Via deze weg worden jullie van harte uitgenodigd om een reis te boeken bij Ticket Naar Afrika. Tickets en informatie zijn te vinden op de volgende website: https://femme-events.inactievooredukans.nl/