Viering 115-jarig bestaan

Arc

Onze school bestaat dit schooljaar 115 jaar, eerst als de Hogere Burgerschool en nu dus als het A. Roland Holst College. Wat ons betreft is dat reden voor een feestje.

We vieren dit kroonjaar op de volgende manieren:

  • zaterdag 6 april: een reünie voor alle oud-leerlingen en (oud-)medewerkers.
  • maandag 15 april: een ontbijt, fotomoment én bezoek aan de filmzalen van Hilversum voor alle leerlingen en medewerkers. Daarna zijn de leerlingen vrij en gaan de medewerkers workshops volgen.
  • donderdag 6 juni: een feestelijk oudercafé voor u als ouders van onze leerlingen.

Op maandag 15 april volgen de leerlingen geen lessen. Houdt u er rekening mee dat leerlingen rond 13.15 uur vrij zijn. (De exacte eindtijd verschilt per film.) Binnenkort ontvangen de leerlingen hier meer informatie over.

6 april: reünie voor alle oud-leerlingen

Wellicht bent u niet alleen ouder, maar ook oud-leerling. In dat geval willen we u graag wijzen op onze reünie van 6 april a.s.

Het globale programma ziet er als volgt uit:

  • 13.00 – 14.00 uur ontvangst
  • 14.00 – 15.00 uur: opening + lezingen
  • 15.00 – 16.00 uur: (gast)lessen, tentoonstellingen, pubquiz enz.
  • 16.00 – 18.00 uur: borrel, bijpraten

Als u ook wilt komen, verzoeken we u om dit formulier in te vullen en aan te geven of u deel wilt nemen aan de lezingen en/of de lessen. Alleen bij de borrel aanschuiven is uiteraard ook toegestaan.

Voor deze dag vragen wij u om een bijdrage van 10 euro. Voor dit bedrag krijgt u: koffie, thee, koek, borrelhapjes en drie consumptiemunten voor fris, bier of wijn. En uiteraard een leuke verzorgde dag vol herinneringen en nostalgie.

Wij kijken er naar uit om zoveel mogelijk oud-leerlingen en -medewerkers te ontmoeten!