Van Dijk (boeken)/Ouderbijdrage

Arc

Op het Casparus College is het lesmateriaal gratis. We vragen voor een aantal excursies, activiteiten en kluishuur wel een vrijwillige ouderbijdrage. Daarnaast hebben leerlingen bij verschillende profielen gepaste kleding en/of attributen nodig; denk aan veiligheidskleding en een gereedschapskist voor het profiel PIE (Produceren, Installeren, Energie)

Hieronder kunt u per leerjaar en/of profiel een overzicht van de vrijwillige en noodzakelijke kosten downloaden.

Ouderbijdrage schooljaar 2019-2020

De schoolboeken zijn uitbesteed aan van Dijk, bestellen gaat eenvoudig via de site. 

Je schoolboeken zijn grotendeels gratis. Veel boeken zijn tweedehands omdat we ze meerdere jaren gebruiken. Deze boeken moet jij aan eind van het schooljaar dus weer inleveren.

Op www.VanDijk.nl kan je ook gemakkelijk je leermiddelen bestellen die niet gratis zijn, zoals atlassen, woordenboeken, rekenmachines e.d.

Zelf moet je een inlognaam en wachtwoord aanmaken, hiermee log je in op VanDijk.nl en zie je alle informatie over je bestellingen en facturen bij elkaar.

Als je wat bent vergeten te bestellen, dan kun je altijd nabestellen op Van.Dijk.nl. Je krijgt het dan wel in een aparte zending, dus niet bij je boekenpakket.

Klopt je levering niet, neem dan contact op met de klantenservice van Van Dijk.

Als u nadere informatie wilt m.b.t. incassoposten, ouderbijdragen etc dan kunt u contact opnemen met mevr. L. Dijkgraaf, (ma, wo, do en vrijdag): ldijkgraaf@gsf.nl

Hieronder de link met de vakken (incl. afkorting).

vakafkortingen 2019_2020