Bijlesuren

Arc

Dit schooljaar willen we onze leerlingen toch meer ondersteuning bieden door middel van een aantal bijlesuren. Voor de vakken Nederlands, Engels, wiskunde, natuur-/scheikunde is er een mogelijkheid bieden we een uur bijles aan per week. Daarnaast is er ook een bijlesuur specifiek voor het werken aan studievaardigheden. In dat bijlesuur wordt er gewerkt aan het plannen van huiswerk, het maken van samenvattingen, woordjes leren, grotere opdrachten (werkstukken) plannen.

De uitgangspunten zijn:

  • De leerling krijgt (korte) uitleg en extra oefenmateriaal, er is geen klassikale uitleg voor de hele groep.
  • Er is geen aanmelding via mentor, teamleider en/of zorgteam nodig, u kunt uw zoon/dochter zelf aanmelden via onderstaand formulier.
  • Na aanmelding ontvangt u eerst een ontvangstbevestiging. Als we de aanmelding hebben verwerkt ontvangt u een e-mail met de bijles waarvoor uw zoon/dochter aangemeld is, pas vanaf dat moment kan uw zoon/dochter naar de betreffende bijles toe.
  • Als de leerling (toch) niet kan op het ingedeelde moment en/of af wil zien van de aanmelding dan horen wij dat graag van te voren. We willen graag zoveel mogelijk leerlingen een plek in het bijlesuur gunnen, een lege tafel is dus zonde.

Op dit moment is het niet meer mogelijk om aan te melden voor een nieuwe bijles, de groepen zitten vol.