Corona update

13 maart 2020
Arc

Voor de algemene standpunten van de Gooische Scholen Federatie met betrekking tot Corona klik hier. Voor de veel gestelde vragen klik hier.

Update 29 Mei
Bekijk ons filmpje over hoe naar De Fontein gaan er uit gaat zien vanaf 2 juni.


Update 25 Mei
Leerlingen en ouders hebben informatie per e-mail ontvangen over de lessen vanaf 2 juni.

Update 7 Mei
Wij zullen leerlingen en ouders zo snel mogelijk informeren over hoe wij de aangepaste maatregelen, zoals aangekondigd in de persconferentie van 6 mei, vanaf 1 juni gaan vormgeven.

Update 29 April
Vanaf 6 mei starten wij weer met de digitale lessen voor leerjaar 1 t/m 3.

Update 16 April
Vanaf 18 april t/m 5 mei hebben alle leerlingen meivakantie. De eerste lesdag is 6 mei. Naar aanleiding van de besluiten, die op 21 april door het kabinet genomen worden, zullen wij in de vakantie leerlingen en ouders via de e-mail informeren.

Update 8 April
Er is een belangrijke e-mail gestuurd aan examenleerlingen en hun ouders over de slaag- zakregeling van het examen.

Update 1 April
De school blijft tot en met de meivakantie gesloten voor leerjaar 1 t/m 3. Vandaag hebben examenleerlingen een e-mail ontvangen; examenonderdelen worden getoetst op school volgens de strenge RIVM- richtlijnen.

Update 24 maart
Er is een belangrijke e-mail verstuurd aan de examenleerlingen en hun ouders. Voor leerjaar 1 t/m 3 hebben wij geen nieuwe informatie. De school is t/m 6 april gesloten.

Update 19 maart
Wij willen graag attenderen op een brief van de gemeente Gooische Meren met betrekking tot noodopvang voor kinderen van ouders/verzorgers met cruciale beroepen.

Update 18 maart
Vandaag hebben examenleerlingen een belangrijke e-mail omtrent de schoolexamens ontvangen. Gaarne goede nota van nemen.

Update 17 maart
Morgen ontvangen examenleerlingen en hun ouders duidelijkheid over hoe wij omgaan met openstaande schoolexamenonderdelen, gezien de zojuist gepubliceerde kamerbrief met nieuwe informatie.

Update 16 maart
Er is een e-mail naar leerlingen en ouders verstuurd met nadere informatie!

Update 15 maart
Op maandag 16 en dinsdag 17 maart zijn wij gesloten voor alle leerlingen (behoudens voor de leerlingen van ouders in de cruciale beroepsgroepen). Er is een e-mail naar leerlingen en ouders verstuurd met nadere informatie!

Update 12 maart
– leerlingen die verkouden zijn/hoesten/koorts hebben kunnen afgemeld worden en kunnen via SOMToday thuis werken aan school. In SOMToday staat oefenmateriaal klaar, filmpjes etc. Vragen aan docenten kunnen via de mail gesteld worden.
– dinsdag 17 maart vervallen de 10 minuten gesprekken. Indien het noodzakelijk is een docent te spreken, vragen wij ouders de docent te e-mailen.
– donderdag 19 maart: Gooi OnStage afgelast, leerlingen hebben gewoon les.


Speciale pagina Jeugd en Gezin

Speciale pagina Jeugd en Gezin

Ouders, kinderen, jongeren  en werkers, we hebben allemaal te dealen met de bijzondere omstandigheden die de crisis van het Corona virus met zich meebrengt.  Om elkaar goed te kunnen vinden en te steunen sturen we deze keer geen vraag van de maand zoals jullie van […]

Corona update

Voor de algemene standpunten van de Gooische Scholen Federatie met betrekking tot Corona klik hier. Voor de veel gestelde vragen klik hier. Update 29 MeiBekijk ons filmpje over hoe naar De Fontein gaan er uit gaat zien vanaf 2 juni. Update 25 MeiLeerlingen en ouders […]