Speciale pagina Jeugd en Gezin

25 maart 2020
Arc
Speciale pagina Jeugd en Gezin

Ouders, kinderen, jongeren  en werkers, we hebben allemaal te dealen met de bijzondere omstandigheden die de crisis van het Corona virus met zich meebrengt. 

Om elkaar goed te kunnen vinden en te steunen sturen we deze keer geen vraag van de maand zoals jullie van ons gewend zijn, maar een link naar de speciaal door Jeugd en Gezin gemaakte pagina voor ouders met betrouwbare informatie over opgroeien en opvoeden in tijden van Corona. 

Wellicht kunnen jullie ouders attenderen op deze pagina?

Ouders kunnen uiteraard ook bellen met Jeugd en Gezin, als ze een vraag hebben, of willen sparren, of een afspraak willen maken met een jeugdverpleegkundige of gezins en opvoedcoach. 

Telefoon: 035 – 6926350 | e-mail: info@jggv.nl

Speciale pagina Jeugd en Gezin

Speciale pagina Jeugd en Gezin

Ouders, kinderen, jongeren  en werkers, we hebben allemaal te dealen met de bijzondere omstandigheden die de crisis van het Corona virus met zich meebrengt.  Om elkaar goed te kunnen vinden en te steunen sturen we deze keer geen vraag van de maand zoals jullie van […]

Corona update

Voor de algemene standpunten van de Gooische Scholen Federatie met betrekking tot Corona klik hier. Voor de veel gestelde vragen klik hier. Update 29 MeiBekijk ons filmpje over hoe naar De Fontein gaan er uit gaat zien vanaf 2 juni. Update 25 MeiLeerlingen en ouders […]