Kwaliteit

Arc

De kwaliteit van het Goois Lyceum gemeten

Het Goois Lyceum is een zeer goede school. Dat is niet alleen onze eigen mening, maar wordt ook bevestigd in jaarlijkse vergelijkende onderzoeken van Elsevier, Trouw en de Volkskrant Dronkers-lijst van schoolprestaties. Daarbij wordt jaarlijks de opbrengstenkaart gepubliceerd door de onderwijsinspectie.

Bovenbouwresultaten Havo en VWO beoordeeld met super in de Elsevier lijst beste scholen van Nederland 2019.

Op 19 januari 2019 stond in de publicatie in Elsevier van de beste scholen van Nederland dat de bovenbouwresultaten van zowel havo als VWO worden beoordeeld met ‘super’  Dat was geweldig nieuws!

Eind juni 2019 is de kwaliteitskaart gepubliceerd door de onderwijsinspectie. Het Goois Lyceum doet het onverminderd goed als het gaat om onderbouw- en bovenbouwsnelheid en examenresultaten. Zie de link hieronder.

Om meer te lezen over de uitgangspunten van het schoolplan 2016-2020 van het Goois Lyceum, ga naar de rubriek schoolplan en visie in dit menu.

  • Klik  HIER om direct het Elsevieroverzicht in te zien van de beste scholen van 2019.
  • Klik  HIER om direct naar “Scholen op de kaart” te gaan.
  • klik HIER om direct naar de kwaliteitskaart/opbrengstenkaart 2018 in te zien van het Goois Lyceum. (Klik aldaar op HAVO of VWO voor meer informatie over deze afdelingen)