Thema Avond Ouderraad

Arc

De ouderraad nodigt u van harte uit voor de thema avond op dinsdag 3 maart a.s. Het thema van de avond is: “Tis Hier Geen Hotel”.

U bent van harte welkom. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. De voorstelling begint om 20.00 uur en is om 21.30 uur afgelopen.

We kunnen maximaal 300 bezoekers ontvangen. We hanteren de volgorde van aanmelding. Een uitnodiging is per mail naar ouders verstuurd.

Freelance journalisten Saskia Smith (1969) en Martine de Vente (1968) zijn beiden moeders van pubers (m/v) en oprichters van het succesvolle tishiergeenhotel.nl waarin ze je leiden langs de hoogte- en dieptepunten van het puberouderschap. Van het leven met pubers hebben zij dan ook als geen ander verstand, net als van óverleven met pubers. Die kennis delen ze met liefde en daarom vertellen ze in een leuke en inspirerende lezing over de leuke én ingewikkelde kanten van pubers en over hoe je de relatie tussen jou en je kind b(l)oeiend houdt. Ze geloven er namelijk in dat door met elkaar te communiceren je je kind, én jezelf, zonder al teveel kleerscheuren door de puberteit loodst.

Ze gaan niet vertellen hoe ouders moeten opvoeden, zij doen zelf ook maar wat, maar ze gaan je wel helpen pubers beter te leren kennen – op een grappige en originele manier met voorbeelden uit de praktijk. En ze gaan met ouders in gesprek omdat een ander misschien wel, of andere, antwoorden en oplossingen heeft. En zo niet, ook goed. Dan is het troostend om te weten dat het overal hetzelfde is en fijn om samen te lachen en herkenning te zoeken én vinden.