Eggsperiment

9 oktober 2019
Arc
Eggsperiment

Een ongekookt ei zodanig beschermen dat het een val vanaf de tweede brug in de hal kan doorstaan. Dat was een hele uitdaging! Maar door goed voor te bereiden en samen te werken, lukte het toch veel groepjes uit leerjaar 1 om het ei veilig op de grond te krijgen. Dat ging met veel hilariteit gepaard!

Wat betekent vrijheid voor jou?

Wat betekent vrijheid voor jou?

“Wat betekent vrijheid voor jou?” was de ckv-opdracht voor 5-vwo. In samenwerking met de Gooische Fotoschool Huizen zijn de meest prachtige foto’s gemaakt. “Leven in vrijheid,”  en “Mogen zijn wie je bent,” zijn slechts enkele antwoorden. De prachtige foto’s zeggen genoeg. 

Lianne Stut is weer terug van haar ‘School at Sea’ avontuur

Lianne Stut is weer terug van haar ‘School at Sea’ avontuur

Lianne is zes maanden van huis geweest. Vanaf de herfstvakantie tot de meivakantie was ze met 35 andere ‘zee-been-toppers’ op Tall Ship Thalassa om naar de Cariben en weer terug te zeilen. We hebben in de afgelopen maanden mee mogen lezen tijdens haar avonturen op […]

Reanimeren kun  je leren!

Reanimeren kun je leren!

Op 3 maart zijn 23 docenten opgeleid tot reanimatie instructeur. Huizermaat wil reanimatieonderwijs tot onderdeel van het schoolcurriculum maken. Op 6 april 2020 wordt aan 180 leerlingen door eigen leraren geleerd hoe zij kunnen optreden en handelen bij een hartstilstand. Ze leren hoe je een […]

(uit de) kunst

(uit de) kunst

Op woensdag 29 januari 2020 tussen 17.00 – 18.00 uur exposeren de leerlingen uit 5-havo en 6-vwo hun eindexamen Kunst. Meer dan de moeite waard om te komen kijken!

GSF-Onderwijsdialoog 2020

GSF-Onderwijsdialoog 2020

Op maandag 23 maart vindt de GSF-Onderwijsdialoog 2020 plaats. Hieronder vindt u meer informatie.  Aanmelden kan via deze link. Welkom!