Mirthe (1VPA) zamelt in voor Libanon

15 maart 2021
Arc

Armbandjes:


Mirthe uit 1VPA is de afgelopen weken druk bezig geweest met het inzamelen van hulpgoederen voor Libanon omdat dit land vorig jaar hard is getroffen door een explosie in de haven. Dit had o.a. tot gevolg dat veel mensen dakloos werden en de economie hard werd geraakt.

Mirthe startte de actie ‘Hartje voor Libanon’. Zij maakte het Instagram account ‘mirthesjewellery’ aan waarop ze haar zelfgemaakte armbandjes verkocht. Ze haalde daarmee meer dan zesduizend euro op!
 
Samen met de organisatie “Containers of Love” hebben  Mirthe, haar ouders en andere familieleden hulpgoederen ingezameld die met een container naar Libanon verscheept zullen worden.
 

Meer dan 100 dozen:

Woensdag 3 maart was het zover! De meer dan 100 dozen werden in de gehuurde bus geladen en samen met haar ouders ging Mirthe naar Roermond waar de goederen worden verzameld.
“Containers of Love” verzamelt alle hulpgoederen uit het hele land en zorgt ervoor dat de goederen in de containers komen en worden verscheept naar Libanon.
 
Een fantastisch initiatief en we zijn heel trots op Mirthe die zich zo geweldig heeft ingezet en zo ontzettend maatschappelijk betrokken is!